Οι εξελίξεις στον Κιάμο! Στην Θεσσαλονίκη, την αγάπη του, θα είναι για 4 βδομάδες- Μαγικά επέστρεψε- Και μέσα στον Απρίλιο, τα πιο σπουδαία… Με Λιόλιου, αυτό θα είναι “μπαμ”, και πάντα τον Σφήνο, στο Club 22, που τα κλειδιά του, έχει πάρει ο Αλέξανδρος Παπανικολάου- Ενώ ο χώρος του clubbing, δόθηκε στον Γεροντάκη

Πάνος Κιάμος. Ο απόλυτα συνεπής στην διασκέδαση του κόσμου. Χρόνια τώρα. Πρόκειται για μια κατηγορία μόνος του. Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1975, στην Αθήνα, αλλά τα πρώτα του στιβαρά τραγουδιστικά βήματα, τα έκανε στην Θεσσαλονίκη. Στην οποία επέστρεψε μετά από καιρό. Ξεκίνησε χθες στο W club. Διεύθυνση: Φρίξου 3, Θεσσαλονίκη 546 27. Ακριβώς δίπλα από το Icon Music Stage, δεν υπάρχει πια, κατεδαφίσθηκε, και το ακίνητο είναι της οικογένειας Μουρατίδη. Για 4 εβδομάδες, θα είναι εδώ, πάντα μαζί με τον ανατρεπτικό Τόνυ Σφήνο. Με τίποτα δεν τον αλλάζει, έχουν κολλήσει για τα καλά.

Τα πιο σπουδαία θα τα δούμε μετά. Μέσα στον Απρίλιο, όταν ξεκινήσει στο Club 22, στην μεγάλη του επιστροφή. Στο μαγαζί που αγαπήθηκε, ταυτίστηκε. Τα κλειδιά του, τα έχει πάρει ο Αλέξανδρος Παπανικολάου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ετοιμάζει ομάδα δυνατή, σε αυτή την επιστροφή. Δίπλα του, όχι μόνο ο μόνιμος πλέον Σφήνος, αλλά και η Κατερίνα Λιόλιου. Έχει πολλά σκαλιά ανέβει αυτή, σήμερα ένα μέγεθος πολύ υπολογίσιμο. Της έκαναν κρούση όλοι, όταν έμαθαν πως έκλεισε ο κύκλος της στο Romeo, και ότι δεν θα ακολουθήσει την ομάδα του ομίλου μομέντουμ, στο μεγάλο κόλπο, με την ονομασία Posidonio.

Και δεν στα είπαμε όλα. To κομμάτι του Clubbing στο Club 22 , το πήρε ο Johnny Γεροντάκης, δεν χρειάζεται συσπάσεις,. Και σκοπεύει να το κάνει το καλύτερο club της Αθήνας.

Αυτά είπαν οι γνώστες του παιχνιδιού στο tsipasblog.gr

Διαβάστε επίσης : Τo διάσημο club Lohan, που φέτος, «σαρώνει» πιο πολύ από ποτέ, θα το δούμε (για πρώτη φορά) και καλοκαίρι! Έκανε συνεργασία δυνατή και κατεβαίνει στο Πειραιά, δίπλα από το ΣΕΦ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.