Τo διάσημο club Lohan, που φέτος, «σαρώνει» πιο πολύ από ποτέ, θα το δούμε (για πρώτη φορά) και καλοκαίρι! Έκανε συνεργασία δυνατή και κατεβαίνει στο Πειραιά, δίπλα από το ΣΕΦ!

Πριν ξεκινήσεις την ανάγνωση. Ο πρόλογος είναι απαραίτητος. Το διαβάζεις όχι κάπου αλλού, μόνο εδώ, στο tsipasblog.gr. Το «Ευαγγέλιο» στην νυχτερινή δράση. Το παραδέχονται με εκτίμηση και σεβασμό, πλέον όλοι! Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι φανταστική και συμπωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κάποιος, δηλαδή να παρασταίνει ότι είμαστε εμείς, πρόκειται για σκέτος αέρας.

Πάμε στην είδηση. Κορυφαία νυχτερινή. Lohan Club, εμφανίστηκε το 2016 στο Γκάζι, στη νυκτερινή τη ζωή της Αθήνας. Πρόεδρος του, η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Lindsey Lohan. Μαζί με τον συνιδιοκτήτη Ντένη Παπαγεωργίου. Το πόσο μετράει, αν φοριέται η ταμπέλα του, ξέρετε καλά, απάντηση δεν θέλει. Και ειδικά στη φετινή χρονιά, η κούρσα του είναι τρελή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καμιά έκπληξη που θα το δούμε και καλοκαίρι και με συνεργασία έκπληξη. Στο Club Rever, μπροστά από το ΣΕΦ. Μαζί θα το σύρoυν το χορό και ετοιμαστείτε για ουρές κόσμου.

Μπορεί να είναι εικόνα ποτό και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.