Πέμπτη βράδυ, το Τσίπας Μπλοκ, στο “κάστρο” του Γιάννη Τσακουμάκου, παρέα με αυτούς τους τρείς! Δείτε τι έγινε στα αποκλειστικά βίντεο

Νύχτα χωρίς Τσίπας Μπλοκ δεν υπάρχει. Το ξέρετε.. Όλα ξεκίνησαν ως το χόμπι μας, αρκετά χρόνια πριν, από την Πάτρα. Και σήμερα είμαστε παντού, δεν πιανόμαστε πουθενά. Εμφανιζόμαστε εκεί που δεν μας περιμένουν.. Φυσικά πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, από σχεδόν όλες τις ομάδες, “ας δούμε τι έγραψε το tsipasblog”, λένε. Μας ακούνε. Μας εμπιστεύονται. Κι αυτό το ξέρετε. Τώρα πως το κάνουμε, μη το ψάχνετε, τα μυστήρια μας, δεν τα αποκαλύπτουμε. Κάποια πράγματα τα αφήνουμε έτσι, ακριβώς έτσι όπως είναι. Αυτή είναι η μαγεία τους.

Ο πρόλογος λαμβάνει τέλος. Ποιος είναι η είδηση ; Πέμπτη στην νύχτα της Αθήνας. Η μοναδική σοβαρή και μεγάλη πρόταση είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Κέντρο Αθηνών. Και τον φετινό χειμώνα. Σε αυτή την Πέμπτη, δύο οι επισκέψεις, που φέρνουμε στο φως. Η πρώτη, αυτή του Σταμάτη Γονίδη, για όλους ο δάσκαλος. Έκατσε παρέα με τον τράπερ Τρανό, με τον κουμπάρο του Γιάννη Σολδάτο, όπως και τον φίλο και συνεργάτη Λευτέρη Δρακωτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η δεύτερη, ο γοητευτικός, ο φωτογενής, ο απόλυτος Έλληνας σταρ. Σήμερα χιλιόμετρα μπροστά από οποιανδήποτε άλλον, Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο οποίος πήρε το μικρόφωνο, και έδειξε πως ξέρει τι είναι αυτός, αλλά ξέρει και την ιστορία, την σέβεται, την έχει μελετήσει. Ιστορία είναι ο Γονίδης στην πλανήτη των τραγουδιστών.

Η συνέχεια επί της οθόνης :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.