Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: «Non-Stop»… στο Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα και στο Open tv

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, δεν μπορούμε να μην συνεχίσουμε να τον χαρακτηρίζουμε ως NonStop!

Θέλαμε να περάσουν λίγες ημέρες για να «ασχοληθούμε» με τον Θεμιστοκλή Μπάκα, αλλά οι εξελίξεις, η επικαιρότητα και η έντονη δραστηριότητα του δεν αφήνει τόσο εμάς, όσο και τον ίδιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα λόγω των δηλώσεων του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου (αναλυτικό ρεπορτάζ : https://tsipasblog.gr/themistoklis-mpakas-kentriko-delt/ ) , αλλά και την συμμετοχή του στα τηλεοπτικά πάνελ της ΕΡΤ1, του Kontra Channel και του Action 24 την προηγούμενη εβδομάδα (αναλυτικό ρεπορτάζ: https://tsipasblog.gr/themistoklis-themis-mpakas-non-stop-stin-e/ )

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, δεν σταματάει, δεν τον «αφήνουν» οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά κανάλια… και καλά κάνουν ! Η χώρα μας χρειάζεται σωστή ενημέρωση, χρειάζεται ανθρώπους με προτάσεις και όχι ανθρώπους που «αρέσκονται» μόνο στον καταγγελτικό λόγο για να δικαιολογήσουν τη «θέση» τους(έχουμε πολλά παραδείγματα στη περιοχή μας) .  

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας , είναι «ΝοnStop» !

Πριν λίγες ημέρες, βρέθηκε καλεσμένος σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα.

Δεν είναι λίγο…και δεν είναι τυχαίο, το StarChannel να φιλοξενεί live – σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα.

Ο επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, απέστειλε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού για να καλύψει την ανάλυση του Θεμιστοκλή Μπάκα.

Η φωτογραφία είναι από τα γραφεία του Θεμιστοκλή Μπάκα και «τραβήχτηκε» από τους τεχνικούς του Star Channel κατά την προετοιμασία για τη ζωντανή σύνδεση με την Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Την ίδια ημέρα, νωρίτερα, δηλώσεις του Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, φιλοξενήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Opentv με την Ματίνα Παπαδέα.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open tv.

Δεν είναι τυχαίο γεγονός, την ίδια ημέρα δυο τηλεοπτικά κανάλια Πανελλαδικής εμβέλειας να φιλοξενούν δηλώσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα, του Προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates… και απ΄ότι γνωρίζετε, δεν είναι η πρώτη φορά ! Πριν λίγες ημέρες ήταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αδιαμφησβήτητα, αποτελεί το «εξειδικευμένο» πρόσωπο στον τομέα της στεγαστικής πολιτικής στη χώρα μας. Δεν το λέμε εμείς… το επιβεβαιώνουν οι αναλύσεις και οι προτάσεις του. 

Το επιβεβαιώνουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης που τον έχουν επισκεφτεί και έχουν φιλοξενήσει δηλώσεις του, όπως το παγκόσμιο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters (αναλυτικό ρεπορτάζ: https://tsipasblog.gr/ton-patrino-themistokli-mpaka-episke/) ,η Αγγλική εφημερίδα, The Sunday Times, η Γαλλική  Le Monde, το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua news, η Ελβετική Εφημερίδα Le Matin Dimanche , οι  Finland Times , το Huffington post καθώς και τα ντοκιμαντέρ του VICE.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 , αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και προτάσεις πολιτικών κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Εμείς χαιρόμαστε που δικά μας παιδιά, νέοι άνθρωποι, όπως ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, βλέπουν τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, τα αναδεικνύουν και καταθέτουν προτάσεις μέσω του δημοσίου βήματος που κατέκτησαν μόνοι τους. Όλα τα άνωθεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, μελέτης και αγάπης γι΄αυτό που κάνουν. Νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία. 

Μακάρι η διαρροή της Εφημερίδας «ΠΕΟΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» να επιβεβαιωθεί και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, να αποτελέσει την επίσημη «έκπληξη», το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα για τη περιοχή μας – γιατί θα είναι «έκπληξη» η συμμετοχή ενός επιτυχημένου και αναγνωρισμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


Τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να κάνουν την αλλαγή που περιμένει ο κόσμος από το 2019.Μια αλλαγή που άργησε … αλλά ήρθε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.