Θεμιστοκλής Μπάκας: Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Η αύξηση του κόστους στέγασης πλέον αποτελεί «Γολγοθά» για το σύνολο των συμπολιτών μας. Είτε πρόκειται για ενοικιαστές, είτε για ιδιοκτήτες ακινήτων με δανεισμό ιδιαίτερα μετά την αύξηση των επιτοκίων.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates, έχει αναφερθεί πολλάκις για τη νέα «μάστιγα» της εποχής που δεν είναι άλλη από τη ραγδαία αύξηση του κόστους στέγασης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προ ημέρων οι δηλώσεις, τα στοιχεία και οι αναλύσεις του φιλοξενήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στην Πάτρα, είπε ότι η αύξηση των ενοικίων για κατοικίες κατάλληλές για φοιτητές και εργένηδες, άγγιξε το 49,2% σε σχέση με το 2017.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κόστος μίσθωσης οικογενειακής κατοικίας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, τη Πάτρα.

Το μέσο κόστος μίσθωσης οικογενειακής κατοικίας (2 Υ/Δ), άνω του 1ου ορόφου για κατοικία κατασκευής μετά το 2000, αγγίζει τα 540.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ:

Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 , αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής.

Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και από πολιτικές προτάσεις κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Θα το επισημάνουμε και πάλι, ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, είναι nonstop σε ότι κάνει !

Μακάρι η διαρροή της Εφημερίδας «Π» να επιβεβαιωθεί και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, να αποτελέσει την επίσημη «έκπληξη» για τη περιοχή μας – γιατί θα είναι «έκπληξη» η συμμετοχή ενός επιτυχημένου και αναγνωρισμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στόχευσε διάνα για άλλη μια φορά !

Αρχικά με την Πόπη Τσαπανίδου στα ηνία του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα στην Αχαΐα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, μεγαλώνει και «αγκαλιάζει» τη νέα εποχή !

Τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να κάνουν την αλλαγή που περιμένει ο κόσμος από το 2019.

Μια αλλαγή που άργησε … αλλά ήρθε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.