Πως πληρώνει τα έξοδα μια ιδιωτική υπάλληλος; Προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο η Γεωργία Μπίκα που σύμφωνα με την Ελληνική δικαιοσύνη (αμετάκλητο βούλευμα) έπλασε το παραμύθι του βιασμού της από πάμπλουτους γόνους

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ με μερικές απορίες. Την προσφυγή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κατά του σχετικού Βουλεύματος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που αθώωσε ομόφωνα όσους η ίδια ψευδώς, όπως αναφέρει το Βούλευμα αλλά και η εισαγγελέας που ασχολήθηκε με την υπόθεση, ανέφερε ότι την δήθεν την βίασαν, κατέθεσε δια του δικηγόρου της, Νίκου Διαλυνά, η Γεωργία Μπίκα, όπως ενημέρωσε ο συνήγορος της. Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι που έχουν χειριστεί δεκάδες υποθέσεις στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία τύχη για να αλλάξει. Τόσο το βούλευμα αλλά και η πρόταση της εισαγγελέως που ασχολήθηκε με την υπόθεση είναι επαρκώς εμπεριστατωμένα. Το ερώτημα που δημιουργείται είναι πως μπορεί μια ιδιωτική υπάλληλος , όπως έχει δηλώσει ότι είναι η ίδια να πληρώνει τέτοια μεγάλα ποσά για προσφυγές με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν θα έχουν καμία τύχη υπέρ της.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.