Τον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα «επισκέφτηκε» τo παγκόσμιο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters

Τον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα, τον Προέδρο του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, επισκέφτηκε το δημοσιογραφικό επιτελείο του παγκόσμιου ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters που εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με το υλικό που ανάρτησε ο Θεμιστοκλής Μπάκας στα κοινωνικά του δίκτυα, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία που διατηρεί ο πατρινός στον πολυσύχναστο πεζόδρομο του Κολωνακίου επί της οδού Βαλαωρίτου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σίγουρα αυτή η είδηση μας χαροποιεί, και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα που ένα δικό μας παιδί, ο δικός Θέμης Μπάκας, «απασχολεί» το δεύτερο πιο γνωστό πρακτορείο ειδήσεων στον κόσμο.

Δεν είναι λίγο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters να επισκέπτεται τον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα για να τους μιλήσει για την Ελληνική Οικονομία, για το εγχώριο Real Estate, για την στεγαστική κρίση και το μέλλον της χώρας μας. Αποτελεί διεθνή αναγνώριση του δικούς μας, του πατρινού Θεμιστοκλή Μπάκα.

Πολλοί, μπορεί να μην γνωρίζετε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα τον επισκέπτονται Διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τον έχουν επισκεφτεί και έχουν φιλοξενήσει δηλώσεις του, η Αγγλική εφημερίδα, The Sunday Times, η Γαλλική  Le Monde, το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua news, η Ελβετική Εφημερίδα Le Matin Dimanche καθώς και οι  Finland Times και το Huffington post.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συμμετάσχει στα ντοκιμαντέρ του VICE για θέματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Όταν ο διεθνής τύπος ασχολείται με την οικονομία και τον κλάδο του Real Estate στην Ελλάδα, επικοινωνεί με τον δικό μας, τον πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα.

Εμείς, για ακόμη μια φορά θα αναφέρουμε ότι χαιρόμαστε που δικά μας παιδιά, νέοι άνθρωποι, όπως ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, βλέπουν τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, τα αναδεικνύουν και καταθέτουν προτάσεις μέσω του δημοσίου βήματος που κατέκτησαν μόνοι τους.

Νέοι, που πλέον αποτελούν επαγγελματίες με διεθνή εμβέλεια και αναγνωσιμότητα. 

Όλα τα άνωθεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μελέτης και αγάπης γι΄αυτό που κάνουν. Νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία. 

Αυτό που ακούσαμε από τα αποσπάσματα λίγων δευτερολέπτων και μας χαροποίησε είναι ότι ο Θεμιστοκλής Μπάκας , ανέφερε για τους συνταξιούχους,

«Ο Συνταξιούχος, παππούς, γιαγιά, κράτησε ζωντανή την Ελληνική οικογένεια εν μέσω μνημονίων. Κάποια στιγμή σαν χώρα, χρειάζεται να κάνουμε ένα άγαλμα για τους συνταξιούχους… που και τους κόψαμε τις συντάξεις, τους «φάγαμε» το εφάπαξ … είναι αυτοί που στήριξαν την Ελληνική οικογένεια τα χρόνια της κρίσης »

Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες στο Reuters.com .

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα στο  παγκόσμιο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.