Όχι και αυτό, είναι εξωπραγματικό

Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχουμε δει πολλά, πάρα πολλά, που δεν περιμέναμε. Που λέγαμε με τίποτα, κάνε μας τη χάρη. Δεν έχουμε όρεξη να ασχοληθούμε μαζί του. Αλλά όχι και αυτό, είναι εξωπραγματικό. Κι όμως, ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αυτός είναι, μας αρέσει ή όχι, δείχνει πως όταν όταν βάζεις πολύ συγκεκριμένους στόχους, τα οποία τα συνοδεύεις με σκληρή δουλειά, τα όνειρα σου δεν έχουν ταβάνι. Έτσι πάει. Τι, δηλαδή; Τι τον πέρασες; Κι όταν είναι στις μαύρες και στις κακές του, αυτός δουλεύει, συνέχεια δουλεύει, επεξεργάζεται το επόμενο του βήμα.

Πάμε παρακάτω. Εδώ θα σταθούμε, όλοι μιλούν για αυτό, παραμιλάνε. Θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Και με ποιον θα συνυπάρξει; Με κάτι δικούς μας εδώ ; Σε παρακαλώ. Με τον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον τον 3ο (Curtis James Jackson III, 6 Ιουλίου 1975), γνωστός από το καλλιτεχνικό του όνομα 50 Cent. Και είναι Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός. Έγινε γνωστός με την κυκλοφορία των άλμπουμ του Get Rich or Die Tryin (2003) και το The Massacre (2005). Το Get Rich or Die Tryin έχει γίνει 8 φορές πλατινένιο από την RIAA και πώλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Το άλμπουμ του The Massacre έχει γίνει 5 φορές πλατινένιο από την RIAA και πώλησε 11 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συναυλία, θα είναι υπερπαραγωγή, θα είναι μια διοργάνωση της Panik Records. Και πάει για sold out, αναμενόμενα.

Λογικό λοιπόν, στην Κύπρο στην Ελλάς και ολόκληρο τον πλανήτη, να μην περάσει στα ψιλά. Σε τρίτο πλάνο και στο βάθος. Δεκάδες τα πρωτοσέλιδο της προκοπής.

Διαβάστε ακόμα: Με κουμπάρο τον Κώστα Μπερτάκη! Ο γάμος για τον πολύτιμο φίλο και συνεργάτη του επιχειρηματία, που είναι μια κατηγορία μόνος του στη νύχτα- Στέλιο και Κατρίν να ζήσετε

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.