Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: Στoν ΑΝΤ1 με την Φαίη Μαραγάνη και στο Action 24

Η αύξηση του κόστους στέγασης πλέον αποτελεί «Γολγοθά» για το σύνολο των συμπολιτών μας. Είτε πρόκειται για ενοικιαστές, είτε για ιδιοκτήτες ακινήτων με δανεισμό ιδιαίτερα μετά την αύξηση των επιτοκίων.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates, έχει αναφερθεί πολλάκις για τη νέα «μάστιγα» της εποχής που δεν είναι άλλη από τη ραγδαία αύξηση του κόστους στέγασης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τη Κυριακή, βρέθηκε καλεσμένος στα στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Στούντιο με Θέα» με την Φαίη Μαυραγάνη και τον Κωστή Πλάντζο στον ΑΝΤ1.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, διατηρεί άριστες σχέσης με την εξαίρετο δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.  Έχει καλεστεί πολλάκις φορές στο σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών ( Τώρα ό,τι Συμβαίνει) της Φαίη Μαυραγάνη στο Εtv πριν και μετά την αγορά του από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, αλλά και μετέπειτα όταν μετονομάστηκε σε Opentv.

Στο «Στούντιο με Θέα», ο Θεμιστοκλής Μπάκας, αναφέρθηκε στην αύξηση του κόστους στέγασης και στο γεγονός ότι πλέον αγγίζει το σύνολο ενός καλού μισθού αν πρόκειται για οικογενειακή κατοικία και το 60%-70% αν πρόκειται για κατοικία μικρότερης επιφάνειας κατάλληλη για φοιτητές ή/και εργένηδες.

Αναφερόμενος στην Πάτρα, είπε ότι η αύξηση των ενοικίων για άγγιξε το 49,2% σε σχέση με το 2017.

Παράλληλα, ανάφερε ότι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 76,9% των ενοικιαστών στη χώρα μας, εφόσον πληρώσουν τα έξοδα του σπιτιού, κάνει περικοπές ή λαμβάνει οικονομική βοήθεια από τρίτους.

Ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καλεστεί στην ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» τουAlpha με τον έγκριτο δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, σύζυγο της Φαίης Μαυραγάνη. 

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στην ενημερωρική εκπομπή του Alpha με τον Νίκο Μάνεση.

Την ίδια ημέρα, βρέθηκε εκ νέου καλεσμένος (αναλυτικό ρεποτράζ: https://tsipasblog.gr/eortastiko-action-24-o-patrinos-themisto/ ) στα στούντιο του νεοσύστατου τηλεοπτικού καναλιού Action 24 (κανάλι των εφοπλιστών  Δ.Μπάκου και Γ.Καϋμενάκη) , στην ενημερωτική εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» με τον Γιώργο Παγάνη και την Ανθή Σαλαγκούδη.

O Θεμιστοκλής Μπάκα γνωρίζετε χρόνια με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παγάνη και έχει καλεστεί πολλές φορές στην ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρεί ο δημοσιογράφος μαζί με την Αναστασία Γιάμαλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97,8.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στο Action 24

Eκτός από τον σχολιασμό – ανάλυση των επίκαιρων οικονομικών θεμάτων, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στη γενέτειρά του, την Αχαϊα.  Θέλησε να συμβάλει στην προβολή του πατρινού καρναβαλιού μέσω του Action 24… δεν είναι η πρώτη φορά ! Το έκανε στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ1) στη πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ενώ τις δηλώσεις του φιλοξένησαν πολλά ειδησεογραφικά site της πρωτεύουσας (iefimerida.gr, ethnos.gr, insider.gr, Newmoney.gr, imerisia.gr, newsbomb.gr ,cnn.gr , capital.gr κλπ.)

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Πατρινό Καρναβάλι επιστρέφει στη πρωτεύουσα του μετά από 3 χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, δεν ξέχασε να αναφέρει τα 193 χρόνια ιστορίας καθώς και το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη και παλιότερη αποκριάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, παρουσίασε τα ποσοστά προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης.

Δεδομένα που ενθουσίασαν τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας με τον Γιώργο Παγάνη και την Ανθή Σαλαγκούδη στο Action 24.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.