Στο «εορταστικό» Action 24 ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας

Ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-RealEstates, σήμερα το πρωί – τελευταία μέρα του χρόνου, βρέθηκε στα studio του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού Action 24 καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή «ActionΣαββατοκύριακο» των έγκριτων δημοσιογράφων Θοδωρή Βγενή και Μαρίας Αραμπατζή.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Βγενή πολλά χρόνια, γεγονός που αναφέρθηκε στον αέρα από τον δημοσιογράφο… λέγοντας ότι με τον Θέμη, τον Θεμιστοκλή, είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το tsipasblog.gr, ξέρει… γνωρίζονται από τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 και τον Παραπολιτικά 90,1, όταν ο Θεμιστοκλής Μπάκας διατηρούσε τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή «Value For Money». Ενώ παράλληλα, πολλές φορές είχε καλεστεί από τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Βγενή τόσο στην ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρούσε στους άνωθεν ραδιοφωνικούς σταθμούς ο δημοσιογράφος, όσο και στον τηλεοπτικό σταθμό Open tv, την εποχή που κάλυπτε το οικονομικό ρεπορτάζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το νεοσύστατο κανάλι των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη καλεί τον Θεμιστοκλή Μπάκα για θέματα που άπτονται της οικονομίας και ιδιαίτερα τον κλάδο του real estate.

Ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας,  προ ημερών, ήταν καλεσμένος και στην εκπομπή «Πίσω από τις Γραμμές» με τον Γιώργο Πιέρρο ( οι φωτογραφίες είναι από το fb του Θεμιστοκλή Μπάκα). Ο Θεμιστοκλής Μπάκας διατηρεί φιλικές σχέσεις τον Γιώργο Πιέρρο από το «παλαίο» καθεστώς του Action 24, ενώ πολλάκις έχει καλεστεί στην ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρεί ο Γιώργος Πιέρρος στα Παραπολιτικά 90,1. 

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας ανέδειξε την ανάγκη ενός διευρυμένου πλαισίου στεγαστικής πολιτικής ήδη από το 2019. Ενώ, το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (iefimerida.gr, TA NEA, Real News, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, Newmoney.gr, Protothema.gr, insider.gr,capital.gr κλπ)  , έχουν φιλοξενήσει άρθρα και αναλύσεις του.

Επιπλέον, μεγάλο μέρος των προτάσεων του έχουν «υιοθετηθεί» από τη Κυβέρνηση, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον διεθνή οργανισμό ΟΟΣΑ, αλλά και από πολιτικές προτάσεις κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία.

Εμείς χαιρόμαστε που δικά μας παιδιά, νέοι άνθρωποι, όπως ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, βλέπουν τα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, τα αναδεικνύουν και καταθέτουν προτάσεις μέσω του δημοσίου βήματος που κατέκτησαν μόνοι τους. Όλα τα άνωθεν είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, ακαδημαϊκής εξειδίκευσης, μελέτης και αγάπης γι΄αυτό που κάνουν. Νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία. 

Το τελευταίο διάστημα τον Θεμιστοκλή Μπάκα, τον διαβάζουμε και τον βλέπουμε και στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αχαΐα. Έρευνές και τοποθετήσεις του έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα Γνώμη, Πελοπόννησος αλλά και σε ειδησεογραφικά site όπως το thebest.gr, dete.gr, tempo24.gr, patrasevents.gr. Παράλληλα,  φιλοξενηθεί πολλές φορές στα studio του Ionian Channel και του ραδιοφωνικού σταθμού ANT1 Πάτρας – 105,3 .

Στον ΑΝΤ1 Πάτρας – 105,3, προ ημέρων, βρέθηκε στον ραδιοθάλαμο του σταθμού και ανέλυσε το νομοσχέδιο για την Στεγαστική Πολιτική, αναδεικνύοντας τα «αγκάθια» και παράλληλα για άλλη μια φορά «κατέθεσε» προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Εμείς θα ευχηθούμε στον Πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα, στον δικό μας Θέμη, Καλή Χρονιά, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και επιτυχίες !

Υ.Γ: Οι φωτογραφίες είναι από το facebook του Θεμιστοκλή Μπάκα – Themistoklis Bakas.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.