Το όργιο των παρατρεχάμενων, των αμαρτωλών, των πρωταθλητών στο υπόγειο παιχνίδι του παρασκηνίου, και οι τελικές αποφάσεις του Βέρτη! Το Orama στη Θεσσαλονίκη και η αναζήτηση νέας στέγης προς τα δυτικά

Αυτά που έχουν ειπωθεί και δημοσιευτεί στο όνομα της μεγάλης κόντρας στο ORAMA The Music Show, στην Θεσσαλονίκη, χωρίς υπερβολή, γεμίζουν τόσα βιβλία όσα δεν χωράνε σε πέντε μεγάλα δωμάτια. Και λίγα λέω… Το κόλπο! Δικηγόροι, από κοντά δημοσιογράφοι και λογιών λογιών παρατρεχάμενοι στην νυχτερινή Ιερουσαλήμ, ο ένας και ο άλλος, οι αμαρτωλοί, αλλά και οι πρωταθλητές στο υπόγειο παιχνίδι του λεγόμενου παρασκηνίου. Στο όνομα του ποιος έχει δίκιο. Δηλαδή οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ή ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, που τα τελευταία 8 χρόνια, το είχε μισθώσει. Έχουν πει τα άντερα τους. Μ’ άλλα λόγια κάνουν χοντρό παιχνίδι. Όχι για να βοηθήσουν, να λύσουν την περιλάλητη κόντρα, όσο – και μόνο! – να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Τα προσωπικά τους. Να στρώσουν το…κόκκινο χαλί και να μοστράρουν την μόστρα τους. Πράγματι βρωμάει η δουλειά!

Που σημαίνει πως είναι αδύνατον να «ξανακολλήσει το γυαλί», ή έστω να γίνει μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια. Όλα είναι στο βαθμό πεντακάθαρο, ξεκαθαρισμένα. Ο Βέρτης και δεν διστάζει να το πει το tsipasblog.gr, το πήρε απόφαση. Τέλος εποχής για το Orama, το μαγαζί που είχε εμφανιστεί πριν 25 χρόνια. Μα όχι τέλος εποχής και για την νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Όχι, βέβαια. Νέο ιστορικό χώρο, προς τα δυτικά, έχει «σκανάρει», για να γίνει η νέα του έδρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Η ζωή η νυχτερινή στην Θεσσαλονίκη, πιο φτωχή! Μετά από 28 χρόνια, το ιστορικό FIX γκρεμίζεται- Από τις 3 Ιανουαρίου, το είχε αποκαλύψει το Tsipas Blog- Για γραφεία συμφερόντων Μαρινάκη, είχαμε πει επίσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.