Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: «Non-Stop»… στην ΕΡΤ1, Action 24 & Kontra Channel – Ο Αλέξης Τσίπρας «στόχευσε» διάνα !

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία στην Αχαΐα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας «Πελοπόννησος», δεν μπορείς να μην τον χαρακτηρίσεις ως Non-Stop !

Ο Πατρινός Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ1 με τους δημοσιογράφους Εύα Περώνα και Διονύση Μποτώνη για την ανάλυση του νομοσχεδίου στεγαστικής πολιτικής καθώς και των «αναπάντητων» ερωτημάτωντα «αγκάθια» του προγράμματος «Σπίτι Μου» που θα ξεκινήσει» εντός του 1ου τριμήνου του 2023.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στην ΕΡΤ1 με την Εύα Περώνα και τον Διονύση Μποτώνη.

Ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο πρόσωπο στον τομέα στης στεγαστικής πολιτικής !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 , αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).

Το Σάββατο το βράδυ, ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μαραβελίδη, όπου ανέλυσε τη διαθεσιμότητα ακινήτων, τη πραγματική δυναμική του προγράμματος «Σπίτι Μου», καθώς και την ανάγκη του σήμερα – ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν από τη στεγαστική πολιτική που έχει θεσπίσει η Κυβέρνηση.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στο Kontra Channel με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 67% των νέων- ηλιακής ομάδας 24-35ετων, διαμένουν στο παιδικό δωμάτιο. Εικόνα που δεν πρόκειται να αλλάξει όταν ένα «κοινωνικό» μέτρο όπως το πρόγραμμα «Σπίτι Μου», απαιτεί ίδια συμμετοχή ακόμη και 50.000€ για την αγορά πρώτης κατοικίας. Τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τα τραπεζικά ιδρύματα για τα κριτήρια δανεισμού – εκτός των εισοδηματικών που έχουν καθοριστεί από το νομοσχέδιο .

Σήμερα Κυριακή, νωρίς το πρωί ο Θεμιστοκλής(Θέμης) Μπάκας, βρέθηκε στα στούντιο του νεοσύστατου τηλεοπτικού καναλιού Action 24 (κανάλι των εφοπλιστών  Δ.Μπάκου και Γ.Καϋμενάκη) , στην ενημερωτική εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» με τους δημοσιογράφους Θοδωρή Βγενή και Μαρία Αραμπατζή.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στο Action 24

Στο τηλεοπτικό πάνελ ήταν μαζί με τον πρώην εκπρόσωπο τύπου των εφοριακών και νυν φοροτεχνικό και οικονομικό σύμβουλο κ.Γιάννη Χατζησαλάτα, με τον όποιο ο Θεμιστοκλής Μπάκας διατηρεί φιλικές σχέσεις ετών μέσω των κοινών τηλεοπτικών τους εμφανίσεων στα μεγάλα κανάλια της πρωτεύουσας.

Ο δημοσιογράφος Θοδωρής Βγενής, στο τέλος της συζήτησης ευχαρίστησε τον Θεμιστοκλή Μπάκα για τη συμμετοχή του και τη βοήθεια του στην εκπομπή.

Ο Θοδωρής Βγενής και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, γνωρίζονται πολλά χρόνια, από το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, από τον τηλεοπτικό σταθμό Open tv, από τον Alpha 98,9, από την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, καθώς και την οικονομική εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και από πολιτικές προτάσεις κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Πρόσφατα, το ειδησεογραφικό site “Ethnos.gr” στην ενότητα Παραπολιτικά με τίτλο ‘’Συνεχίζουν να διαβάζουν «ΕΘΝΟΣ» στο κυβερνητικό επιτελείο’’ , αναφέρθηκε στις προτάσεις του Θεμιστοκλή Μπάκα που έχουν δημοσιευτεί στο ΕΘΝΟΣ μέσω αρθρογραφίας του (διατηρεί μόνιμη στήλη), και έχουν υιοθετηθεί από κόμματα και διεθνής οργανισμούς. 

Σήμερα Κυριακή, δηλώσεις και στοιχεία έρευνας του Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, φιλοξενούνται στις εφημερίδες Real News, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και στην ΑΥΓΗ.

Χθες Σάββατο, δηλώσεις και στοιχεία έρευνας του Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, φιλοξενήθηκαν στο ειδησεογραφικό site της Εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στο οικονομικό site Capital.gr, Newmoney.gr καθώς και στο Newsbeast.gr.  

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… για την επιλογή ενός νέου ανθρώπου, τεχνοκράτη, αποδεκτό από το σύνολο των πολιτικών χώρων να αποτελέσει το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα στη Αχαΐα για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στόχευσε διάνα για άλλη μια φορά !

Αρχικά με την Πόπη Τσαπανίδου στα ηνία του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα στην Αχαΐα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, μεγαλώνει και «αγκαλιάζει» τη νέα εποχή !

Τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να κάνουν την αλλαγή που περιμένει ο κόσμος από το 2019.Μια αλλαγή που άργησε … αλλά ήρθε !

Μακάρι η διαρροή της Εφημερίδας «Π» να επιβεβαιωθεί και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, να αποτελέσει την επίσημη «έκπληξη» για τη περιοχή μας – γιατί θα είναι «έκπληξη» η συμμετοχή ενός επιτυχημένου και αναγνωρισμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ενός νέου ανθρώπου, επαγγελματία, ακαδημαϊκά καταρτισμένου που έχει… και ξέρει να δώσει πολλά την επόμενη μέρα. Το έχει αποδείξει ήδη από τη πορεία του – αν και νέος ηλικιακά.

Η Αχαΐα, η πόλη μας, χρειάζεται εκπροσώπους με εμβέλεια τόσο εντός των συνόρων όσο και εκτός, εκπροσώπους που μπορούν να σηκώσουν το «βάρος» της επόμενης μέρας και να «φέρουν» αποτέλεσμα στη περιοχή

Εκπροσώπους που δεν θα «περιορίζονται» στον καταγγελτικό λόγο, αλλά θα έχουν προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν την επόμενη ημέρα.

Η Αχαΐα «χόρτασε» από τον καταγγελτικό λόγο, από την επισήμανση των κακών κειμένων του παρελθόντος… Οι Αχαιοί περιμένουν και απαιτούν προτάσεις για την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την ανεργία, τον τουρισμό, τη στέγη, την παιδεία, την υγεία… προτάσεις σύγχρονες που θα έχουν άμεση σχέση με την κοινωνία και όχι ιδεατές – φιλοσοφικές – ιδεολογικές … 

Η περιοχή μας για να αναπτυχθεί, χρειάζεται εκπροσώπους με όραμα, με στόχους, με όρεξη για δουλεία, με γνώση, εκπροσώπους NonStop !

Εκπροσώπους που έχουν τον τρόπο να εξωτερικεύσουν τα προβλήματα της Αχαΐας, να μην παραμένουν στα όρια του Νομού για να τα μαθαίνουμε μεταξύ μας, εμείς ξέρουμε τα προβλήματά μας.. ο στόχος της επόμενης μέρας είναι η Αχαΐα να βρεθεί στο επίκεντρο !

Αυτό για να επιτευχθεί, οι εκπρόσωποι της Αχαΐας θα πρέπει να βρίσκονται οι ίδιοι στον πυρήνα των αποφάσεων, στο κέντρο των επιρροών, να μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις εντός και εκτός συνόρων, να έχουν την δυνατότητα να σηκώσουν το θέμα «ψηλά» εκτός του Νομού και όχι να βγάζουν τα τυπικά δελτία τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης!

Η Αχαΐα, οι Αχαιοί και ιδιαίτερα οι νέοι, θέλουν και απαιτούν … αποτελέσματα από τους εκπροσώπους τους !

Εκτενές ρεπορτάζ του tsipasbolg.gr για το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα (photo):  https://tsipasblog.gr/to-prosopo-ekplixi-syriza-stin-a/ Το «Μπράβο» του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο «έκπληξη» στην Αχαΐα : https://tsipasblog.gr/ant1-patras-1053-mpravo-ston-syriza-to-pro/

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.