Το πρόσωπο «έκπληξη» του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα (photo)

Η Εφημερίδα «ΝΕΟΛΟΓΟΣ» σε εκτενές ρεπορτάζ τον Νοέμβριο του 2022 με τίτλο «Οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας – Όλα τα ονόματα», είχε αναφέρει:

‘’ Στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν μια θέση κενή στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας με σκοπό να ανακοινώσουν ένα πρόσωπο – έκπληξη. Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, «θα μείνει σίγουρα μία θέση κενή, την οποία θα καλύψει -σε επόμενο χρονικό διάστημα- σημαίνων στέλεχος από την Αθήνα, ως μία εν δυνάμει πολιτική έκπληξη». ‘’

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χθες ο δημοσιογράφος Απόστολος Αναστασόπουλος, δημοσίευσε στην Εφημερίδα «Πελοπόννησος» , εκτενές ρεπορτάζ με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ – Ψηφοδέλτιο Αχαΐας: Νέοι υποψήφιοι, εκτός δύο παλιοί».

Όσοι διάβασαν το κείμενο κατάλαβαν ότι οι πληροφορίες του έγκριτου Αχαιού δημοσιογράφου, είναι «ασφαλείς» και μάλιστα από τα κεντρικά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – από τον «πυρήνα» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Το εκτενές ρεπορτάζ της «Π» αναφέρει:

’Ένας από τους μεγάλους στόχους του Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταφέρουν με τις επιλογές τους να εκπλήξουν ευχάριστα τους πολίτες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποδείξει πριν την κάλπη πως το κόμμα του είναι ένας ζωντανός οργανισμός που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και αλλάζει προς το καλύτερο.’’

Ενώ, παρακάτω στα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, «παρουσιάζει» το πρόσωπο έκπληξη του ΣΥΡΖΑ στην Αχαΐα. Το πρόσωπο «έκπληξη», το πρόσωπο επιλογής  του Αλέξη Τσίπρα  για την Αχαΐα. 

Η «Π» αναφέρει :

Νέο όνομα, που παίζει τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ως «έκπληξη» είναι αυτό του Θέμη Μπάκα, προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates.

Το σχόλιο του tsipasblog.gr δεν είναι άλλο από το «ΝΑΙ είναι έκπληξη» και μάλιστα μια θετική έκπληξη για τη περιοχή μας. Μια έκπληξη που θέλαμε στην Αχαΐα, μια έκπληξη με ένα νέο πρόσωπο, Αχαιό, αυτοδημιούργητο, άνθρωπο της κοινωνίας –ένας από εμάς, άνθρωπο της πραγματικής αγοράς, νέο πρόσωπο προβεβλημένο από την επαγγελματική του πορεία, καταξιωμένο τόσο στη χώρα μας όσο και εκτός των συνόρων.

Ένα πρόσωπο νέο ηλικιακά, ενεργό στην οικονομία, που η πορεία του έχει δείξει ότι δουλεύει, ξέρει να δουλεύει και να επιτυγχάνει στη πράξη. Ένα πρόσωπο αγαπητό, χαμηλών τόνων στη ιδιωτική του ζωή αλλά υψηλών τόνων – χωρίς όρια στην επαγγελματική του.

Η φωτογραφία είναι από την τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κΧρυσόστομο.
Η φωτογραφία είναι από την τελετή του αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι με τον έγκριτο πατρινό δημοσιογράφο και ανταποκριτή του Open tv, Νίκο Γιαπρακά.

Ο Ταξιάρχης Κάππας, μόνος chef patissier της Πάτρας, Πρόεδρος Σωματείου Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών σε κοινή του εμφάνιση με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα όπου διατηρούν φιλικές σχέσεις από παιδιά, τον είχε χαρακτηρίσει ως ο άνθρωπος Non –Stop.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, επισκέπτεται συχνά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της γενέτειρας του.

Εμείς, έχουμε ασχοληθεί πολλάκις με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, τον Πρόεδρο του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, τον δικό μας Θέμη στο tsipasblog.gr.

Έχουμε ασχοληθεί, διότι ο ίδιος «ασχολήθηκε» με τη γενέτειρά του- τη περιοχή που μεγάλωσε – που ζει η οικογένεια του, όσο κανείς άλλος, όχι μόνο μέσω της αρθρογραφίας του και των παρεμβάσεων του στα πανελλαδικά τηλεοπτικά πάνελ, αλλά, και μέσω των παρεμβάσεων του σε ανώτατα κλιμάκια τόσο της χώρας μας, όσο και διεθνών οργανισμών, για την αλλαγή νομοθετικών πλαισίων που αφορούσαν την προσέλκυση επενδυτών στη περιοχή μας, για τη θέσπιση σχεδίου στεγαστικής πολιτικής κλπ.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας με τον Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Θεόδωρο Μητράκο
Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας στην ημερίδα Choose Greece 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Νιάρχος.

Οι εφημερίδες έγραψαν την επόμενη μέρα :
«Τα κακώς κείμενα, στο κομμάτι του τουριστικού real estate, έθιξε μέσα από την τοποθέτησή του, κατά την διάρκεια των εργασιών του Τουριστικού Συνεδρίου Choose Greece 2022, που διοργανώνεται από το Olympia Forum, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας »

Λίγα λόγια για το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα – τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα:

O Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας είναι γεννημένος στη Πάτρα, είναι Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, με μεταπτυχιακό (MSc – Master of Science) στο Real Estate Finance & Investment από το Oxford Brookes University – Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τελειόφοιτος – MBA (Master in Business Administration) Project Management του University of East London (UEL)

Για 9 χρόνια υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός της οικονομικής εκπομπής Value For Money στον Alpha 98,9, στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Θέμα 104,6 στην Αθήνα, όπου συνομιλούσε με εγχώριους και μη οργανισμούς για την οικονομία, την νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Βασικοί καλεσμένοι του ήταν οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) καθώς και το σύνολο των εκπροσώπων επαγγελματιών από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Παράλληλα, είναι αρθρογράφος των ειδησεογραφικών site:

  • Newmoney.gr (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα)
  • Εthnos.gr
  • Imerisia.gr
  • Insider.gr
  • Reader.gr

Άρθρα και απόψεις / έρευνές του έχουν δημοσιευτεί στο σύνολο των εγχώριων εφημερίδων και ειδησεογραφικών site:

  • Iefimerida.gr
  • ΤΑ ΝΕΑ
  • Newsbomb.gr
  • Ελεύθερος Τύπος
  • Real News
  • Η ΑΥΓΗ
  • EΘΝΟΣ
  • In.gr
  • Ot.gr (Οικονομικός Ταχυδρόμος)
  • Newsbomb.gr
  • Capital.gr

Δημοσιεύσεις στον Ξένο Τύπο όπως ενδεικτικά σε: The Sunday Times, Le Monde, Xinhua news, Finland Times, Huffington post, Le Matin Dimanche, Reuters .

Συνεντεύξεις / Συμμετοχές σε Διεθνείς Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Εκπομπές, όπως ενδεικτικά σε: VICE Specials Documentaries, WDR (WDR-Mediathek, Hintergrund-Berichte und Interviews).

Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 , αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).

Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αλλά και από πολιτικές προτάσεις κομμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Πρόσφατα, το ειδησεογραφικό site “Ethnos.gr” στην ενότητα Παραπολιτικά με τίτλο ‘’Συνεχίζουν να διαβάζουν «ΕΘΝΟΣ» στο κυβερνητικό επιτελείο’’

Εμείς στο tsipasblog.gr χαιρόμαστε που δικά μας παιδιά, νέοι άνθρωποι, όπως ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, μέσα από το δημόσιο βήμα που κατέκτησαν μόνοι τους, από τη δουλειά τους, νέοι άνθρωποι που δεν προέρχονται από «τζάκια» και φατρίες, αλλά από την κοινωνία, σήμερα να αποτελούν τα πρόσωπα «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα για την Αχαΐα. Τα πρόσωπα «έκπληξη» για την επόμενη μέρα της περιοχής μας, της Αχαΐας.

Μια περιοχή που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, έχει αφεθεί στο έλεος της τα τελευταία χρόνια και κανείς δεν «ακούει» και κανείς δεν κάνει τίποτα. Οι νέοι εγκαταλείπουν την Αχαΐα… 

Μακάρι η διαρροή της Εφημερίδας «Π» να επιβεβαιωθεί και ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, να αποτελέσει την επίσημη «έκπληξη» για τη περιοχή μας – γιατί θα είναι «έκπληξη» η συμμετοχή ενός επιτυχημένου και αναγνωρισμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Ενός νέου ανθρώπου, επαγγελματία, ακαδημαϊκά καταρτισμένου που έχει… και ξέρει να δώσει πολλά την επόμενη μέρα. Το έχει αποδείξει ήδη αν και νέος ηλικιακά από τη πορεία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στόχευσε διάνα για άλλη μια φορά !

Αρχικά με την Πόπη Τσαπανίδου στα ηνία του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα στην Αχαΐα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται, μεγαλώνει και «αγκαλιάζει» τη νέα εποχή !
Τα πρόσωπα επιλογής του Αλέξη Τσίπρα, μπορούν να κάνουν την αλλαγή που περιμένει ο κόσμος από το 2019.Μια αλλαγή που άργησε … αλλά ήρθε !

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφικό υλικό με το Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.