ANT1 Πάτρας 105,3 : Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο «έκπληξη» στην Αχαΐα

Το εκτενές ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου Απόστολου Αναστασόπουλου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ – Ψηφοδέλτιο Αχαΐας: Νέοι υποψήφιοι, εκτός δύο παλιοί», δεν πέρασε απαρατήρητο… αντιθέτως !

Η είδηση «μεταδόθηκε» στην Αχαΐα, δημιουργώντας θετικά δημοσιογραφικά σχόλια που συζητήθηκαν στα γνωστά δημοσιογραφικά στέκια, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, καθώς και πολλοί Πατρινοί έσπευσαν να επικοινωνήσουν την είδηση του προσώπου «έκπληξη» του ΣΥΡΙΖΑ για την Αχαΐα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μας θύμισε την περίπτωση της Πόπης Τσαπανίδου, που το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και δεξιοί ψηφοφόροι, ψηφοφόροι των προοδευτικών δυνάμεων «παραδέχτηκαν» ότι ο Αλέξης Τσίπρας στόχευσε διάνα !

Το εκτενές ρεπορτάζ της «Π» ανέφερε:

’Ένας από τους μεγάλους στόχους του Αλέξη Τσίπρα και κατ’ επέκταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταφέρουν με τις επιλογές τους να εκπλήξουν ευχάριστα τους πολίτες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποδείξει πριν την κάλπη πως το κόμμα του είναι ένας ζωντανός οργανισμός που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και αλλάζει προς το καλύτερο.’’

Ενώ παρακάτω, στα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, «παρουσίασε» το πρόσωπο έκπληξη του ΣΥΡΖΑ στην Αχαΐα. Το πρόσωπο «έκπληξη», το πρόσωπο επιλογής  του Αλέξη Τσίπρα για την Αχαΐα. 

Η «Π» ανέφερε :

Νέο όνομα, που παίζει τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα ως «έκπληξη» είναι αυτό του Θέμη Μπάκα, προέδρου του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates.

Το «Μπράβο» στον ΣΥΡΙΖΑ για το πρόσωπο «έκπληξη» στην Αχαΐα από τον ANT1 Πάτρας 105,3 :

Στον ραδιοφωνικό αέρα του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3, χθες, στην ενημερωτική εκπομπή των δημοσιογράφων,  Νίκου Γιαπρακά και Μαρίας Σιορώκου, το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος» δεν πέρασε απαρατήρητο…

Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς αναφερόμενος στο ρεπορτάζ της «Π», σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να προσανατολίζεται σε μια κατεύθυνση ανανέωσης των προσώπων που ενταχθούν στα ψηφοδέλτια, μια ανανέωση .. με στόχο να «πιάσουν» το ρυθμό της κοινωνίας, υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν προσεγγίσει ένα άτομο που το ξέρουμε καλά εμείς… τον είχαμε φιλοξενήσει τις προάλλες στο studio. Αναφερόμενος στον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα.

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας από τη φιλοξενία του στο studio του ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3 με τον Νίκο Γιαπρακά και την Μαρία Σιορώκου. Είχε καλεστεί να αναλύσει το νομοσχέδιο για τη στεγαστική πολιτική.

Ο Νίκος Γιαπρακάς, υπενθύμισε στην Μαρία Σιορώκου ότι πριν περίπου δυο μήνες, σε τηλεφωνική συνέντευξη με τον Θεμιστοκλή (Θέμη) Μπάκα, η συνάδερφος του, τον είχε ρωτήσει αν θα «μπλέξει» με τη πολιτική !

Η Μαρία Σιορώκου απάντησε … αρχικά θα πω μαγκιά του, του ΣΥΡΙΖΑανθρώπους που είναι τεχνοκράτες, που ξέρουν, πρέπει τα κόμματα να τους προσεγγίζουν. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Θεμιστοκλή Μπάκα, δεν το είχα διαβάσει το δημοσίευμα – αλήθεια !

Θα είναι το πρόσωπο «έκπληξη» που είχε ακουστεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα είπε ο Νίκος Γιαπρακάς.

Η Μαρία Σιωρόκου συμπλήρωσε : Όσον αφορά τη δουλειά του, τον εκτιμώ εξαιρετικά, βγάζει στοιχεία, έρευνες…πιστεύω ότι αν ακουστούν οι προτάσεις του, ακόμη και από την κυβέρνηση, από τη σημερινή κυβέρνησηθα άλλαζαν πάρα πολλά στη στεγαστική πολιτική, θα άλλαζαν προς το καλύτερο πράγματα που σήμερα μας πάνε πίσω..

Συνεχίζει ο Νίκος Γιαπρακάς λέγοντας, γίνετε… τον ακούνε, οι προτάσεις είναι δικές του… τώρα το πώς εφαρμόζονται είναι άλλο θέμα !

Μας είχε πει (ο Θεμιστοκλής Μπάκας) ότι, εγώ έχω κάνει τις προτάσεις και δεν έχει θέμα ο άνθρωπος.. γιατί απ΄ότι καταλαβαίνω δεν είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ δεν ήταν, θα το ξέραμε. Είναι ένας νέος άνθρωπος από την κοινωνία.. ΜΠΡΑΒΟ του ΣΥΡΙΖΑ και χαίρομαι πολύ για τον Θεμιστοκλή Μπάκα και του εύχομαι τα καλύτερατο αξίζει! Είναι Πατρινός, είναι νέος άνθρωπος, είναι φίλος της εκπομπής … του εύχομαι τα καλύτερα, είπε η Μαρία Σιορώκου.

Ο Νίκος Γιαπρακάς κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Θεμιστοκλή Μπάκα, λέγοντας.. νέος άνθρωπος, χαμογελαστό παιδί, που έχει αποδείξει ότι δουλεύει, έχει αποδείξει ότι του «κόβει» το μυαλό..

Ενώ, το τελευταίο σχόλιο της Μαριά Σιορώκου ήταν… χαίρομαι παιδιά.. έτσι πρέπει να είναι, νέοι άνθρωποι και καλοί στην πολιτική.. ΜΠΡΑΒΟ !

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1 Πάτρας 105,3:

Το σχόλιο του Tsipasblog.gr:

Το σχόλιο του tsipasblog.gr δεν είναι άλλο από το «ΝΑΙ είναι έκπληξη» και μάλιστα μια θετική έκπληξη για τη περιοχή μας. Μια έκπληξη που θέλαμε στην Αχαΐα, μια έκπληξη με ένα νέο πρόσωποΑχαιόαυτοδημιούργητο, άνθρωπο της κοινωνίας –ένας από εμάς, άνθρωπο της πραγματικής αγοράς, νέο πρόσωπο προβεβλημένο από την επαγγελματική του πορείακαταξιωμένο τόσο στη χώρα μας όσο και εκτός των συνόρων. Ένα πρόσωπο νέο ηλικιακά, ενεργό στην οικονομία, που η πορεία του έχει δείξει ότι δουλεύει, ξέρει να δουλεύει και να επιτυγχάνει στη πράξη. Ένα πρόσωπο αγαπητό, χαμηλών τόνων στη ιδιωτική του ζωή αλλά υψηλών τόνων – χωρίς όρια στην επαγγελματική του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ (photo) για το πρόσωπο «έκπληξη» του Αλέξη Τσίπρα για την Αχαΐα (https://tsipasblog.gr/to-prosopo-ekplixi-syriza-stin-a/?fbclid=IwAR0FfZw9TqpkOq8pPQpVnSimjJdeD6wZOBuKbnWsa_w5o91PKF0ywfMpsww )

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.