Το λένε λες και έγινε το απίθανο

Πραγματικά με ξεπερνάει. Αυτό που η αστυνομία, υποτίθεται κάνει ντου σε κελιά φυλακώβιων, και βρίσκει από κινητά, φορτιστές, USB, έως κατσαβίδια και μαχαίρια. Το ακούω, το διαβάζω παντού και προβληματίζομαι. Κι όμως δεν πέρασε στο ντούκου το γεγονός. Κι όμως παρουσίασε πανελλήνιο ενδιαφέρον με απίστευτη μοναδικότητα. Έπεσε μελέτη και ανάλυση από τους ειδικούς. Λες και έπεσε το σπάνιο φαινόμενο. Σιγά την είδηση. Σ’ όλες τις φυλακές της χώρας οι φυλακισμένοι με τι λες να εξοπλιστεί ; Με σφεντόνες ; Και δεν μιλάω για κελί ασήμαντου και άνευ αξίας μαφιόζου, αλλά πρωτοσέλιδου και φιρμάτου! Είναι μια άλλη κατηγορία αυτή, όπως ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μαρτσέλο στον Ολυμπιακό, όπως ο Αργυρός στο τραγούδι, όπως η Μπισμπίκης στην υποκριτική, όπως ο Άκης Πετρετζίκης στην μαγειρική, όπως η Σοφία Ζιώγα στην αρχιτεκτονική, οπως ο Νίκος Χατζηνικολάου στην δημοσιογραφία, ο Αλέξης Κούγιας στην δικηγορία, το Tsipas Blog στην μπλοκόσφαιρα, ο τάδε στην χαρτοπαικτική.

Αστυνομική έφοδος πραγματοποιήθηκε σε κελιά των φυλακών Δομοκού. Η αστυνομική έρευνα έγινε παρουσία εκπροσώπου της αρμόδιας Δικαστικής Αρχής, ενώ συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος με τη συνδρομή ομάδας της Ε.Κ.Α.Μ. Αττικής, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και αστυνομικός σκύλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κινητά τηλέφωνα, καθώς και αυτοσχέδια μαχαίρια και σουβλιά έτοιμα προς χρήση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια από τα κατασχεθέντα εντοπίστηκαν στο κελί του βαρυποινίτη, Αλκέτ Ριζάι.

Τι κατέσχεσε η αστυνομία

5 αυτοσχέδια σουβλιά και 2 μεταλλικά

7 κατσαβίδια

2 μαχαίρια

ρόπαλο αποτελούμενο από τρία μέρη ενωμένα και δεμένα με υφάσματα

5 κινητά τηλέφωνα με κάρτες SIM

8 φορτιστές και 3 καλώδια τύπου USB

17 στικάκια τύπου USB stick

ρολόι τύπου smartwatch με φορτιστή

3 μεταλλικά πιρούνια και τμήμα μεταλλικού πιρουνιού

ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά

2 τμήματα λάμας

αυτοσχέδιο ξυράφι και ξυράφι προσαρμοσμένο σε ξύλινο καλαμάκι

κομμάτι πλεξιγκλας

σπάτουλα μεταλλική

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.