Φίλος του Άγγελου Γιαννακόπουλου ; Σαν να έπιασες το τζόκερ

Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν είναι κάποιος που δεν το υπολογίζεις. Το αντίστροφο συμβαίνει. Δηλαδή; Είναι πολύ σημαντικός, είναι πολύ δυνατός, με δικτύωση όσο ελάχιστοι. Με ουσίας παιχνίδι πρωταθλητισμού σε πολλά γήπεδα. Και δεν ασχολείται, να το δείξει, με εντυπώσεις επικοινωνιακού τύπου. Για ποιο λόγο; Οι πραγματικά μεγάλοι, δεν το έχουν ανάγκη, δεν τους ενδιαφέρει.

Αν βέβαια προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις, να γίνεις φίλος του. Θέλει προσπάθεια συνεχής και μεγάλη, την κάθε μέρα, την κάθε αγωνιστική. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν όμως τα καταφέρεις, να κάνεις το κλικ στην καρδιά του, να ξέρεις είναι σαν να σου έτυχε το τζόκερ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Γιώργος Βελισσάρης, για παράδειγμα, είναι ένας από αυτούς τους λίγους τυχερούς, πολύ τυχερός. Αληθινός φίλος του Άγγελου Γιαννακόπουλου πιάνεται, ευνοεί και η περίσταση πως είναι από γειτονικά χωριά στο νομό Ηλείας. Σημαίνει πως πολύ συχνά θα τους δούμε έξω, να τρώνε, να πίνουν, να γελάνε, να περνάνε καλά. Με την πιο πρόσφατη, αυτή στο στιγμιότυπο.

Αν δεν ήσουν σίγουρος, τώρα θα είσαι. Μπορείς να το καταλάβεις καλύτερα, πιο γρήγορα, απ’ ό,τι ο άλλος, με τα χέρια στα μάτια. Γιατί το Tsipas Blog, προφήτευσε πως η δημοτικός αοιδός Γιώργος Βελισσάρης, δεν είναι τρελός, να αφήσει αυτόν τον κόσμο, για να πάει στον κόσμο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.