Ο Βελισσάρης, δεν είναι τρελός, να αντικαταστήσει τον κόσμο του, με τον κόσμο του Φαρμάκη

Οι έμπειροι στο παιχνίδι, της παλιάς καλής σχολής, αν τους ρωτήσεις, θα πουν ότι ο ήδη φτιαγμένος επαγγελματικά-οικονομικά. Ο πρωταθλητής! Ο υψηλής αξίας, επικοινωνιακά, εμπορικά και όποια άλλη αξία υπάρχει. Το σύστημα τον έχει φίλο, τον παρουσιάζει Θεό, όπως τον βολεύει, τα έχει όλα στα πόδια του.

Όποια σκέψη προκύψει, πως θα τα παρατήσει όλα αυτά, για να μπει σε μια διαδικασία να έχει τα μισά, πολύ λιγότερα και από τα μισά. Και, επιπλέον, να γίνει άνθρωπος στιγματισμένος, να μπει σε κατηγορία συγκεκριμένη. Ε, θα τον περάσουν για τρελό, για ανόητο. Τίποτα απ’ όλα αυτά, δε θα παρατήσει, δεν αφήνει τον κόσμο του, για άλλον κόσμο, άγνωστο, και με θέση αμφίβολη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και μιλάμε για την φημολογία, την έντονη, που καλλιεργείται τις τελευταίες ώρες, για το μεγάλο όνομα του δημοτικού τραγουδιστή, Γιώργο Βελισσάρη. Για το ενδεχόμενο να πάρει πολιτική μεταγραφή στην ομάδα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη. Να διεκδικήσει την περιφερειακή ψήφο, στις επικείμενες εκλογές. Εκατό στα εκατό, δεν θα το δούμε. Η πρόταση υπάρχει, αλλά δεν θα ενδώσει, ότι και να του υποσχεθούν.

Αναμενόμενο. Έχει ήδη απαντηθεί στο πρόλογο του tsipasblog.gr. Τίποτα περισσότερο!

(φώτο, από προηγούμενη αναμέτρηση τους)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.