Θα το ακούσεις μόνο εδώ

Νεκτάριος Φαρμάκης, Κώστας Πελετίδης

Το ένα καπάκι μετά το άλλο οοοοοόλα τα γκάλοπ δίνουν να τα βρίσκει σκούρα ο Πελετίδης στην Πάτρα και στην διατήρηση της δημαρχίας. Από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, μέχρι σήμερα, μέχρι κι αύριο ημέρα της κάλπης. Οοοοοόλα τα διαολεμένα γκάλοπ, μας λένε πως ναι μεν πρώτος θα αναδειχθεί. Αλλά με πολύ μικρή διαφορά. Δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, άντε με έξι μονάδες. Πάντως, όχι παραπάνω, με τίποτα, σύμφωνα μ ΄όλες τις δημοσκοπήσεις. Που σημαίνει πως θα καταφύγει στη δεύτερη Κυριακή, για να λύσει τις διαφορές με τους αντιπάλους του.

Αυτό το σύνθημα ακούγεται και από αυτούς. Τι δηλαδή; Πάμε για μεγάλη ανατροπή. Είμαστε καλύτεροι παίκτες, παίζουμε καλύτερη μπάλα, ο λαός αν μας προτιμήσιει, θα ΄ναι προς το συμφέρον του. Ήρθε η ώρα να αποχαιρέτησει ο κομμουνισμός. Στα τσακίδια να πάει και να μην ξανάρθει!!! 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτά τα σοβαρά λένε στα σοβαρά από τον γκάλοπ. Και στο φινάλε ποια γκάλοπ; Τα γκάλοπ κάνουν λάθη. Το έχουμε δει και πολλές φορές. Σωστό! Σωστότατο. Δεν πέφτουν μέσα τα γκάλοπ. Εκεί που λένε ότι κερδίζει π.χ. η ΝΔ με 5 και 7 τα εκατό, αύριο βράδυ, όταν κλείσουν οι κάλπες η διαφορά να πάει στο 16 και 20%.

Οπότε τι κάνεις; Focus στο Τσίπας Μπλοκ και δεν θα το μετανιώσεις. Η δική μας πρόβλεψη – πρόγνωση – εκτίμηση είναι ότι με συγκλονιστική διαφορά ο Πέλε θα ανανεώσει για τρίτη φορά την τετραετή θητεία του!

Όσο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εκεί δεν έχουμε να πούμε τίποτα, άλλωστε δεν είναι απαραίτητο. Θα ναι λες και σε ρωτάω πόσο κάνουν ένα κι ένα ; Πανεύκολα ο Φαρμάκης.

Διαβάστε επίσης : –Γιατί έκαναν debate; Αφού όλοι μαζί δεν κάνουν έναν κανονικό δήμαρχο
Όχι εκπλήξεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.