Πώς ο Κασσελάκης μπορεί να γίνει πρωθυπουργός

Η ξαφνική εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη και η εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έφερε φρέσκο αέρα στην πληκτική πολιτική ζωή του τόπου και τη μετέτρεψε σε πρωινάδικο.

Και όπως συμβαίνει στα πρωινάδικα, υπάρχει lifestyle, παιδιά, φαγητά και ζώδια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε με ειλικρίνεια και γενναιότητα πως δεν είναι ένας τέλειος άνθρωπος -όπως νομίζαμε όλοι-, αφού το τρωτό του σημείο είναι πως είναι Κριός (σ.σ.Στέφανε, σε σώζει ότι έχεις ωροσκόπο Υδροχόο, οπότε θα διαπρέψεις στην κωμωδία.)

Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη πως θέλει δυο αγόρια προκάλεσε εντάσεις στην Αριστερά, αφού πήρε ανάποδες η Έλενα Ακρίτα -που ξέρει πάντα το σωστό και τη συμβουλεύεται συχνά και ο Θεός-, οπότε δεν αποκλείεται η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει όχι επειδή υπάρχουν διαφωνίες σε πολιτικά θέματα αλλά επειδή ο Κασσελάκης θέλει δυο αγόρια και όχι δυο κορίτσια, ή έστω ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ή τουλάχιστον ένα αγοροκόριτσο.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης δικαιολόγησε την επιθυμία του να αποκτήσει δυο αγόρια, λέγοντας πως δεν ξέρει αν, ως γονιός, θα μπορέσει να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ερωτήσεις της κόρης του για την έμμηνο ρύση και τη γυναικεία σεξoυαλικότητα, οπότε ακύρωσε αμέσως όλες αυτές τις γυναίκες -σε μονογονεϊκές οικογένειες ή σε ομόφυλα ζευγάρια- που έχουν αγόρια, αφού, σύμφωνα με τον Κασσελάκη, δεν θα ξέρουν τι να πουν στους γιους τους για τον ανδρικό oργασμό, με αποτέλεσμα οι γιοί τους να κοιτάνε το τσουτσούνι τους με απορία και να μην ξέρουν τι να το κάνουν.

Βέβαια, είναι προς τιμή του Στέφανου Κασσελάκη πως παραδέχεται ότι μπορεί να παίζει στα δάχτυλα την οικονομία και τα εθνικά θέματα της χώρας, αλλά έχει κενά στις γνώσεις του για την περίοδο και τη γυναικεία σεξoυαλικότητα.

Από την άλλη, του εύχομαι να αποκτήσει κορίτσια αφενός επειδή είναι πιο χαριτωμένα και μαγικά από τα αγόρια, και αφετέρου για να διαπιστώσει πως, όταν θα φτάσει η ώρα να προσπαθήσει να συζητήσει μαζί τους για τη σεξoυαλικότητά τους, θα τα ξέρουν ήδη όλα με το νι και με το σίγμα, και θα τον κοιτάνε σαν UFO.

Στη νέα σεζόν του σίριαλ Κασσελάκης στο Netflix, ο Κασσελάκης θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στην Καλαμάτα, για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Δεν λέει να θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός και να μην έχεις πάει φαντάρος.

Βέβαια, η θητεία του Κασσελάκη θα είναι μόνο 20 μέρες, αλλά είναι βέβαιο πως αυτές οι 20 μέρες θα μας φανούν 20 χρόνια, αφού θα μαθαίνουμε με λεπτομέρειες πώς ξύπνησε ο φαντάρος Κασσελάκης, τι έφαγε για πρωινό, τι έφαγε για μεσημεριανό, αν ήταν αγγαρεία στα μαγειρεία ή στις τουαλέτες, αν έκανε σκοπιά στις αποθήκες τροφίμων, αν πέτυχε τον στόχο στο κέντρο με το όπλο του, αν τον επισκέφτηκε ο Τάιλερ και του πήγε σπανακόπιτα, και άλλες τέτοιες στρατιωτικές ιστορίες.

Προσωπικά, θα συνιστούσα να κάνει την θητεία του στον ελληνικό στρατό και ο Τάιλερ, ώστε να ελληνοποιηθεί και αυτός -όπως ο Τόμας Γουόκαπ- και να μην υπάρχουν αμφιβολίες πως ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και όχι των ΗΠΑ.

Αν και δεν διαθέτω τις σπουδαίες γνώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την Αριστερά, την οικονομία, την Παιδεία, την Υγεία και τα εθνικά θέματα -για τη γυναικεία σεξoυαλικότητα κι εγώ δεν έχω ιδέα, αλλά ελπίζω στην επόμενη ζωή να γεννηθώ κορίτσι για να μάθω επιτέλους πώς είναι ο γυναικείος oργασμός-, λαμβάνω το θάρρος να συμβουλεύσω τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζεται δημόσια με στρατιωτική στολή.

Θεωρώ πως, αν ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανιστεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με στρατιωτική στολή, θα κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων, θα βουλώσει τα στόματα όσων των αμφισβητούν και θα ανατρέψει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν πως οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα τον ψήφιζαν ποτέ.

Αν ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίσει να εμφανίζεται δημόσια με την στρατιωτική στολή και μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, μπορεί να γίνει ο Έλληνας Φιντέλ Κάστρο· θα έλεγα ο νέος Άρης Βελουχιώτης -που τόσο θαυμάζει ο Στέφανος, όπως μας αποκάλυψε- αλλά ο Άρης είχε βασανισμένη ζωή και άσχημο τέλος, οπότε προτιμώ τον Φιντέλ Κάστρο που έκανε ζωάρα και πέθανε πλήρης ημερών (σ.σ. Ο Φιντέλ Κάστρο ήταν Λέων και ο Άρης Βελουχιώτης Παρθένος, οπότε μπορεί να έπαιξε κι αυτό το ρόλο του αλλά αυτά τα ξέρει καλύτερα ο Στέφανος.).

Στην επόμενη σεζόν της πολύκροτης σειράς Κασσελάκης στο Netflix, ο Στέφανος φοράει τη στρατιωτική του στολή με το εθνόσημο, χωρίζει τον Τάιλερ και παντρεύεται μια φτωχιά αλλά τίμια κοπέλα, που του κάνει έξι κόρες αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η φτωχιά είναι πολύ σεξoυάλα και ενημερώνει και τις έξι κόρες τους για το μυστήριο θέμα της περιόδου, για το πού βρίσκεται το σημείο G και για το τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν πολλαπλούς απανωτούς oργασμούς.

(“Η ζωή είναι κωμωδία. Πρέπει να παίζεται σοβαρά.” – Αλέξανδρος Κοζέβ)

-από pitsirikos.net

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.