Δεν φταίει ο Αλεξόπουλος, η εξέδρα φταίει

    Έμπειρος ο παίκτης, κάποιος με παρελθόν, αλλά έδωσε προεκλογική υπόσχεση, που δε στηρίζεται στην πραγματικότητα, που δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Ε, αυτή η προεκλογική υπόσχεση είναι σα να μην δόθηκε. Έγινε όμως πρωτοσέλιδη. Έπαιξε παντού! Γιατί; Περιττό να ρωτάς γιατί. Επειδή η εξέδρα θέλει να ακούσει τα πράγματα τα απίαστα, κοινώς ψέμματα, ψέμματα, ψέμματα. Είναι έτσι εκπαιδευμένη, μαθημένη, συνηθισμένη! Από την άλλη, ένας υποψήφιος που θα ξεστομίσει αλήθειες, δεν έχει καμία τύχη, δεν θα τον ψηφίσει ούτε η ίδια του η μανα.

    Στο δια ταύτα. “Αδειάζει” τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαϊας Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στις ΒΙΠΕ Πέτρος Μαντάς. Ο κ. Αλεξόπουλος είπε στην ομιλία του στην Δυτική Αχαϊα πως “θα πάρω πίσω τα τέλη της ΒΙΠΕ” και απέδωσε ατομική ευθύνη στον Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά για απώλεια 400.000 ευρώ το χρόνο. Ο κ. Μαντάς δηλώνει πως αυτό δεν ισχύει γιατί με ΝΟΜΟ του 2022 (τον οποίον φυσικά δεν μπορεί να αλλάξει κανένας Γρηγόρης Αλεξόπουλος) τα τέλη της ΒΙΠΕ προς τον Δήμο… πηγαίνουν στην ΕΤΒΑ ΑΕ, θυγατρικής ξένου fund. Ουσιαστικά η δήλωση Αλεξόπουλου κατά τον κ. Μαντά… δεν ισχύει (ότι θα πάρει πίσω τα τέλη της ΒΙΠΕ για λογαριασμό των δημοτών της Δυτ. Αχαϊας).

    …διά χειρός Hλία Τσίπα

    Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
    Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.