Έχει φτιάξει ο Λιάκος βιτρίνα, που σε τραβάει να μπεις μέσα στο μαγαζί

Από την πρώτη ημέρα που έσκασε μύτη το Τσίπας Μπλοκ το είπε. Είτε τραγουδιστής είναι, είτε πολιτικός. Είτε ταινία του σινεμά, είτε άρωμα, σουτιέν, αυτοκίνητο, παπούτσια, βιβλία οτιδήποτε. Αν διαφημίσεις το προϊόν, τότε αυξάνεται η τύχη του. Όποιος θέλει να υπάρχει, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να εντυπωσιάσει τον πελάτη. Τον αγοραστή. Δεν υπάρχεις χωρίς αυτόν. Ο βασιλιάς, ο επικυρίαρχος του πλανήτη είναι ο κόσμος. Ο κοσμάκης.

Τι έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαίας, Φίλιππος Λιάκος, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες; Όχι απλά ζήτησε να τον ψηφίσουν, να το ρίξουν δαγκωτό σε αυτόν. Αλλά μας δελεάζει, μάλιστα με όσο το δυνατόν πιο ιντριγκαδόρικο τρόπο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλαδή, τι ; Δεν θα δεχθεί να λαμβάνει κάθε μήνα τον μισθό του Δημάρχου, αλλά θα τον διαθέτει εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες ευπαθών ομάδων και του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Δυτικής. Αυτό ανακοίνωσε, κατά την κεντρική προεκλογική ομιλία του, το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Δημοκρατίας. Μπροστά στους περισσότερους από 2.000 συγκεντρωμένους πολίτες, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκρότημα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.