“Στηρίξτε έναν καθαρό και ανεξάρτητο άνθρωπο, που έχει μόνο να προσφέρει στον τόπο του. Και έχει αποδείξει στη ζωή του ποιος είναι, με πράξεις και όχι λόγια”!

Όταν είσαι πραγματικά μεγάλος, δεν χρειάζεται κάθε φορά κάτι καινούργιο να σκαρφιστείς. Κάποιο κόλπο. Αληθινό ή κατασκευασμένό, να το αμολύσεις στην αγορά και να περιμένεις τι ψάρια θα πιάσει. Τίποτα τερατώδες για την προσωπική ζωή σου. Δεν προσλαμβάνεις κανένα σωματείο, επιτελείο της επικοινωνίας. Αφήνεις τις ιστορίες σου να μιλήσουν.. Θυμήθηκα ένα τέτοιον, από τους πιο μεγάλους, τον λένε Χάρη Βαφειά.

Είναι Έλληνας πλοιοκτήτης, με μεγάλη περιουσία και με καταγωγή από την Χίο. Η σχέση του με τη ναυτιλία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, λίγο πριν κλείσει τα 18 ο πατέρας του με ένα από τα πλοία του στόλου τους τον έστειλε σε μπάρκο, κάτι το οποίο αποτέλεσε την βάση για εκείνον. Μετέπειτα ο Χάρης εργάστηκε σε διάφορα γραφεία που είχαν σχέση με την ναυτιλία και λίγο μετά αποφάσισε να ιδρύσει από την αρχή μία δική του εταιρεία. Λίγο καιρό μετά η εταιρεία του μπήκε στο χρηματιστήριο του Nasdaq και το 2010 έγινε αντιπρόεδρος της εταιρεία “Intertanko”. Γενικότερα από την στιγμή που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα, η πορεία του είναι μόνο ανοδική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το αντιλαμβάνεσαι ότι είναι από τους πιο ισχυρούς, από τους πιο φραγκάτους. Κάθεται στο ίδιο τραπέζι με Βουλευτές, Υπουργούς, ακόμη και με κολοσσούς του πλανήτη. Ο οποίος αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά και θέληση όλα είναι δυνατά.

Και πού κολλάει ο πρόλογος, που είπαμε; Ότι ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Κηφισιάς, με το συνδυασμό του Βασίλη Ξυπολυτά και ζήτησε την ψήφο όσων έχουν τα εκλογικά τους δικαιώματα στα Βόρεια Προάστεια.

Ποντάρεις όλα τα λεφτά σου πως να βοηθήσει επιδιώκει μόνο. Κι αν δεν μπορεί αυτός, τότε ποιος ; Κανονικά θα έπρεπε να τον παρακαλάνε. Και ο Δημήτρης Φιντιρίκος, σαν καλός φίλος, του ευχήθηκε να πάνε όλα δεξιά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.