Ποιος Κασσελάκης, αυτός είναι ο ..Μπάτμαν!

Από μικρό παιδί τρελαινόμουν να ακούω ειδήσεις. Τώρα, με έπιασε καινούργια τρέλα. Θέλω να μαθαίνω για τους υπερήρωες. Αλλά να μαθαίνω πράγματα από πρώτο χέρι – κι’ όχι αυτά που κυκλοφορούν και συνήθως είναι λανθασμένα ή υπερβολικά. Για αυτό μιλάω με τα παιδιά τους, ή φίλους ή συγγενείς.

Σε συνέχεια αυτού που είπα, ήρθε η στιγμή να σκανάρω τον Μπάτμαν. Αναφέρεται και με άλλες προσφωνήσεις, όπως Άνθρωπος Νυχτερίδα, όπως Σκοτεινός Ιππότης (Dark Knight) οπως ο Σπουδαιότερος ντεντέκτιβ του Κόσμου (World’s Greatest Detective).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γεννήθηκε στις 18 Μαΐου 1987 και στην ηλικία των 8 ετών είδε τους γονείς του να δολοφονούνται υποχθόνια μπροστά του από τον κλέφτη Joe Chill.

Ενήλικας πλέον, ο πολυδισεκατομμυριούχος Μπρους έγινε ο αυτόκλητος τιμωρός Batman. Αντίθετα με τους περισσότερους υπερήρωες, δεν διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις, ωστόσο είναι έξυπνος, γυμνασμένος και εκπαιδευμένος σε διάφορες πολεμικές τέχνες. Ακόμα, έχει στην κατοχή του γκάτζετ, τα οποία χρησιμοποιεί εναντίον των εχθρών του.

Ο Μπάτμαν ζει στη Γκόθαμ Σίτι και έχει μία έπαυλη. Διαθέτει πολυτελές αυτοκίνητο, μηχανή, αεροπλάνο, καθώς και διάφορα άλλα μέσα μετακίνησης που ανήκουν στην εταιρεία του, Wayne Εnterprises. Ο Μπάτμαν έχει για στόχο την απόδοση δικαιοσύνης, χωρίς να καταφεύγει σε ακραίες λύσεις. Είναι επιφανής επιχειρηματίας, βιομήχανος και φιλάνθρωπος. Επίσης είναι ένας καταπληκτικός ντετέκτιβ και ιδιωτικός ερευνητής.

Η κάπα, η μάσκα και η στολή του, καθώς και η εμφάνιση που μοιάζει με νυχτερίδας, αποτελούν σημαντικό μέρος του συνολικού εξοπλισμού του.

Ο Μπάτμαν, ως ανήλικος Μπρους Γουέιν, βρήκε κάποτε μια σπηλιά, στην οποία είδε κάποιες νυχτερίδες να πετάνε. Έτσι η νυχτερίδα έγινε το πλάσμα που τον ενέπνευσε. Γύρισε ανά τον κόσμο προκειμένου να μάθει πολεμικές τέχνες και να μάθει πώς να νικήσει τους φόβους του και να τους χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Στο ερώτημα, λοιπόν, σε ποιον από τους Δημήτρη Φιντιρίκο ή Στέφανο Κασσελάκη είναι πιο κοντά ο Μπάτμαν; Κατάλαβες πολύ καλά σε ποιον!

Προσοχή στις απομιμήσεις! 

Διαβάστε επίσης : “Στηρίξτε έναν καθαρό και ανεξάρτητο άνθρωπο, που έχει μόνο να προσφέρει στον τόπο του. Και έχει αποδείξει στη ζωή του ποιος είναι, με πράξεις και όχι λόγια”!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.