Στους ψευτουποψήφιους υπάρχουν και οι σούπερ

Τρελαίνομαι με τις συζητήσεις, μάλιστα αν παίζουν μπάλα παικταράδες. Γνωστοί μου και άγνωστοι, αρκεί να είναι οπλισμένοι με γνώση και άποψη. Αυτή είναι η ουσία, όχι αν μιλάει κάποιος κυριλάτα ή πεζοδρομιακά. Ας μιλάει όποια γλώσσα γουστάρει, όμως κάτι να έχει να πει, μην είναι άδειο μύδι. Αέρας σκέτος.

Πάνω σε μια πολύ ζόρικη συζήτηση προχθές λέει ένας ”Ήρθε και αυτή η υποψηφιότητα του Συμεών Κουπελόγλου, με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, στην Α’ Θεσσαλονίκης, για να δείξει πως δεν είναι όλοι το ίδιο, ευτυχώς. Υπάρχουν και αυτοί που μπαίνουν στο πολιτικό παιχνίδι, για να προφέρουν με όλες τις δυνάμεις τους και όχι τον εαυτό τους να σώσουν. Μιλάμε για εξαίρεση, είναι μια από τις λίγες του κανόνα”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα ;  Μου ‘ρθαν στο μυαλό όλα. Ο άνθρωπος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει κάνει τις περισσότερες φιλανθρωπικές προσπάθειες, που έχουμε δει μέχρι σήμερα, σε προεκλογική περίοδο. Κάθε μέρα και «δίνει» λύσεις σε ότι του ζητηθεί. Απινιδωτες σε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, αθλητικά σωματεία, σε ομάδες μπαίνει χορηγός και χίλια άλλα πράματα.

Μετάβαση στις προβλέψεις των μπουκ. Σε αυτή την ιστορία και χωρίς να γίνει παρεξήγηση. Να, γιατί θεωρούν πως ο Συμεών Κουπέλογλου, θα είναι σίγουρα μέσα στην επόμενη βουλή. Δεν θέλει να το μελετήσεις πολύ, επιχειρηματίας είναι ο συγκεκριμένος, μόνο να χάσει έχει από την πολιτική. Αλλά είπαμε, να βοηθήσει είναι ο σκοπός του. Το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι τα 4.787 ευρώ, το καθαρό εισόδημα που παίρνει ο Έλληνας βουλευτής.

Δεν χάνεται μια τέτοια περίπτωση, φημίστε μία φορά αυτόν που αξίζει!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.