Στο πέρασμά της χαζεύουν, ήρθε η ώρα η Βουλή αποκτήσει νόημα

Το προσωπικό story της Μαρίας Αλεξάνδρου προσφέρεται για θεωρίες «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για εκείνον που προσπαθεί, τίποτα δεν μπορεί να κατακτήσει ο άνθρωπος που αγωνίζεται για αυτά που θέλει». Πράγματι έχει καταφέρει πολλά και διάφορα, εντός και εκτός της χώρας. Ακόμη ένα προστίθεσαι στα μοναδικά επιτεύγματα της γνωστής παρουσιάστριας, καθώς να που αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική. Ήταν στο παρελθόν για δύο χρόνια στην Νέα Δημοκρατία, και σε αυτές τις εκλογές, τις πολύ κρίσιμες, κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με το κόμμα του πατρινού Νίκου Νικολοπούλου.

Το έκανε γνωστό σήμερα, από τα social media :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Εγώ έως πρώην αντιβουλευτης της Ν.Δ. και Έως υποψήφια βουλευτής όπως όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές βάζουν προεκλογικά την ξανά υποψηφιότητα τους Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες θα έχουνε συμμετοχή στις 2 Ιουλίου στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και στον λαό που μας ψηφίζει γιατί πιστεύουμε ότι η επαναλαμβανόμενη παρουσία μας στην βουλή θα βοηθήσει στα θέλω τα ουσιαστικά των πολιτών μας!Η πιθανή σύμπραξη στην οποία έγινε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και του κόμματος ΕΑΝ εμάς και συγκεκριμένα πρώην αντιβουλευτη με αφήνει αδιάφορη γιατί εφόσον υπάρχει πιθανή σύμπραξη εμάς μας αφήνει αδιάφορους!Οι πολιτες επαναλαμβάνουν επί χρόνια τα ίδια λαθη!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.