Σαντικάι και τώρα μπορείς

Ανδρέας Τσαμπούκος- Γιώργος Αρσενάκος- Χρήστος Σαντικάι

Είναι επίσημο. Υπέγραψε στην Panik Records, ο Χρήστος Σαντικάι. Που μικρό, τον θυμόμαστε όλοι, να τραγουδάει εκκλησιαστικούς ύμνους. Που μεγάλωσε και έγινε το Νο1 «κανόνι» της μουσικής βιομηχανίας, μέσα από την ανάθεση παραγωγής νέων τραγουδιών, που θεωρούνται κορυφής. Που θα βρίσκεται στο Lido, ιδιοκτησίας του Θανάση Παπαγεωργίου, που στην εφηβική ηλικία, τον είχε σερβιτόρο στο Fever.

Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ακόμη μεταγραφή, ακόμη ενός τραγουδιστή. Τέτοιες προσθήκες, έχει την αξία τους, διότι ο μεγάλος πια Σαντικάι, μοιράζει εντυπώσεις, αφήνει ελπίδες. Ότι αφού με έψησε ο μάνατζερ Ανδρέας Τσαμπούκος και με στηρίζει με πράξεις και όχι με λόγια ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου. Από αυτούς, παίρνω αυτοπεποίθηση με το τσουβάλι, να βγω μπροστά και να ανακοινώσω, με κάθε επισημότητα, την τραγουδιστική μου υποψηφιότητα, θα κάνω τα πάντα. Ώστε και με τον ρόλο αυτόν, να γίνω ο νούμερο ένα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το μήνυμα, το στέλνει προς πάσα διευθύνσεις. Στους γνωστούς που βλέπει, στις βαριές φανέλες που ταΐζει με σουξέ, αλλά και σε τρίτους, λοιπούς. Κυρίως, όμως, από ενδεχόμενη νίκη σε τέτοιο ματς, μεγάλος θριαμβευτής, στην περίπτωση του Σαντικάκη, θα είναι ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.