Το φαβορί, δεν είναι πια !

Χωρίς πολλά λόγια, η Παναχαϊκή δεν είναι αυτή, που κάποιοι μας έλεγαν ότι θα είναι. Εκεί στο καλοκαίρι. Σήμερα είναι μια ομάδα, που δεν θα κάνει πάρτι, δεν θα εξασφαλίσει άνετα και ακούραστα, την επιστροφή της, στην Super League 2. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, το βαρύ όνομα της κατηγορίας, δεν είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, χάρη στις δύο φάπες. Και οι δύο, μακριά από την Πάτρα, πρώτα με τον Αχαίροντα και χθες στην Λευκάδα, με τον Τηλυκράτη.

Ναι, η προβληματική εικόνα της Παναχαϊκής, μας βάζει σε σκοτεινές και «περίεργες» σκέψεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο.. Η οποία Παναχαϊκή, πιθανότατα να βελτιωθεί στη πορεία, να παίξει μπάλα κορυφής. Έχει συμβεί. Συμβαίνει. Και πάντα θα συμβαίνει. Αλλά σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζεται για το μοναδικό ή το μεγάλο φαβορί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσοχή! Τα λέω έτσι χοντρά. Θα πρότεινα στον τζογαδόρο, να ψάξει αλλού, για να βρει την τύχη του. Όχι στη συγκεκριμένη ομάδα, που θα… φτύσει αίμα, άσχετα αν έχει αντιπάλους ομάδες χωριών. Και η κουβέντα δεν είναι στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Κάθε άλλο. Κι αυτά τα πραγματάκια που κάνω λόγο σήμερα είναι κρυφά. Δεν έχουν σχέση με στατιστική κι άλλου τεχνοκρατικού χαρακτήρος στοιχεία. Μ’ άλλα λόγια δεν περνάνε στα ρεπορτάζ, δεν φτάνουν στον οπαδό.

Ύστερα είναι και το άλλο. Παίκτης με μεγάλη εμπειρία, ο αρχηγός της Παναχαϊκής, όχι ότι κι΄ ό,τι! Μα τι κάνει μετά από κάθε ντροπιαστική ήττα ο Λεωνίδας Κυβελίδης ; Πάει στο facebook και ζητάει συγνώμη. Σαν αρχηγός της Παναχαϊκής, έχει καταλάβει κι αυτός– επιτέλους – ότι η συγνώμη πρέπει να είναι πράξη κι όχι λέξη;

Διαβάστε ακόμα: Αδιόρθωτη για τους αδιόρθωτους η Παναχαϊκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.