Αχαίροντας, Παναχαϊκή …Φάπες !

Έχω στόμα. Και μέσα στο στόμα έχω γλώσσα. Άρα; Δεν τα έχω τζάμπα αυτά που μου έδωσε, τη γλώσσα και το στόμα. Λέω ό,τι θέλω. Αλήθεια και ψέματα. Λέω αυτά που με συμφέρουν και με βολεύουν. Χωρίς να πληρώνω φόρο και χωρίς κανένας να μου ζητήσει το λογαριασμό.

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η μεγάλη Παναχαϊκή. Μπουνιές, κλοτσιές, σφαλιάρες, γρονθοκοπήθηκε άγρια, το ξύλο της αρκούδας έφαγε ποδοσφαιρικά. Καθώς με 3-1, έχασε από τον παντελώς άγνωστο ΠΑΣ Αχεροντα. Η οποία Παναχαϊκή, λέει πάει μόνο για την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 2. Κανείς δεν της το είπε, κάντο και μετά μίλα. Και μετά άνοιξε το στόμα του. Γιατί;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο καθένας λέει ό,τι γουστάρει. Στο ποδόσφαιρο, στην πολιτική, στη δημόσια αγορά. Κανένα πρόβλημα. Και από τον αντίπαλο! Βέβαια. Αν δεν μιλήσει, αν δεν σαλιαρίσει ένας, τότε δεν έχει την ευκαιρία να τον κοντράρει άλλος.

Με την ευκαιρία. Το Τσίπας Μπλοκ χτύπησε τις καμπάνες όλων των εκκλησιών και των μοναστηριών, όταν περίπου ένα μήνα πριν, στο κύπελο, με αντίπαλο τον Διαγόρα, η Παναχαϊκή, πέρασε με τα χίλια ζόρια. Όταν τότε γράψαμε Καρα… μπάμ κάνει το πρόβλημα της Παναχαϊκής . Όταν τότε υποστήριζαν από την ομάδα και σημαντικής μερίδας του φίλαθλου κοινού, πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει. Όταν ο τότε προπονητής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είπε «πήραμε το αποτέλεσμα και αυτό κρατάμε»

Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟ Βάρδας. Τι πρόκειται να γίνει; Νέες φάπες ή κάτι άλλο που να έχει σχέση με την προστασία και την αντεπίθεση; 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.