“Γραμμές Live” στο μονοπάτι του δημοτικού

Να το ξεκαθαρίσουμε. Νυχτερινή διασκέδαση σε πίστα, μουσική σκηνή, βάθρο ή οτιδήποτε υπερυψωμένο μπορεί να υπάρξει, σημαίνει πρώτα σχήματα και μετά όλα τ’ άλλα. Αν, δηλαδή, το σχήμα, η μουσική ένωση, η συνεργασία των τραγουδιστών δεν έχει να σου σερβίρει νυχτερινή διασκέδαση ποιοτική, θεαματική, να ξέρει τι θέλει και σε ποιους απευθύνεται, τι να την κάνεις; Δεν σου χρειάζεται. Χρειάζεται μόνο σ’ εκείνους οι οποίοι την βρίσκουν με σαβούρα κι άλλα απωθημένα εξωνυχτερινά.

Για παράδειγμα σήμερα. Μέσα στην ποιοτική νυχτερινή διασκέδαση, που θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, είναι το σχήμα που θα βάλει το “Γραμμές Live”, στην Κωνσταντινουπόλεως 111 στον Κεραμεικό. Το ιστορικό μαγαζί των Γιάννη Αλεξόπουλου- Βαγγέλη Τσιαούση. Αυτά που ξέρατε, τα έντεχνα, όχι. Κάνουν στροφή στο μονοπάτι που οδηγεί απευθείας στους κορυφαίες παίκτες του δημοτικού ρεπερτορίου. Η επιλογή τους. Καψάλης-Γιώτα Γρίβα. Το πρώτο είναι αυτό και μετά ότι αρχές Νοέμβρη ξεκινούν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.