Ο νεκρός Γιώργος βγήκε από τον τάφο του

Φοβερό! Αποκαλυπτικό!!! Ασχολούνται με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ακόμα και η κυρία Δήμητρα Λιάνη, η χήρα του μπαμπά του, μας θύμισε ότι ζει. Και δικαιούται άποψης κι εκείνη σχετικά με την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού να… ηγηθεί στο… κινάλ.

Ένας νεκρός πολιτικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, βγαίνει μέσα από τον τάφο του με συνθηματολογία του 1981, του καταραμένου ΠΑΣΟΚ που μιλούσε για… σοσιαλισμό. Που απευθύνεται ο Γιώργος; Σε νούμερα. Σε ανθρώπους που δεν σκέπτονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη τρομάζει η αλήθεια. Μεγάλο ποσοστό ατόμων, γύρω μας, απέναντι μας, δίπλα μας, γνωστοί και άγνωστοι μας, είναι νούμερα. Της πλάκας άτομα. Και έχουν το ίδιο βάρος με τον σωστό άνθρωπο, μια ψήφο ο ένας, μια και ο άλλος.

Ελλάδα, η χώρα με τα τέσσερα εκατομμύρια ανεμβολίαστους. Τι συζητάμε. Ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να ξαναγίνει αρχηγός κόμματος; Οπωσδήποτε αυτό δεν είναι το τερατώδες. Άλλο είναι το ανησυχητικό. Ότι κάποιοι θα τον ψηφίσουν. Και άλλοι, πιο νούμερα από τους οπαδούς του Γιώργου, τον κατηγορούν πως αν εκλεγεί θα συνεργαστεί με τον Τσίπρα.Πήγαινε, κύριε μπάμια, σε όποιο κόμμα γουστάρεις. Μόνος σου πήγαινε. Μην βρίζεις τον κάθε Γιωργάκη γιατί τακιμιάζει με τον έναν, όχι με τον άλλον. Μην περιμένεις τι θα αποφασίσει η… ηγεσία του κόμματος.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.