Αδιόρθωτη για τους αδιόρθωτους η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ήταν κακή στην Λευκάδα. Περισσότερο κακή και απ’ όσο τον περίμενε ο πιο απαισιόδοξος Παναχαικάκιας. Ήταν, όμως, η Παναχαϊκή, δεν ήταν κάτι άλλο απ’ αυτό που έδειξε η ομάδα με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, στην πρεμιέρα. Αλλά και πιο πριν, στο κύπελλο, με Διαγόρα.

Κι όμως, τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν… τρελά. Ότι η Παναχαϊκή ήταν… αδιόρθωτη. Ότι μας… προσγείωσε στην πραγματικότητα. Φοβερό! Να γνωρίζεις μια ομάδα, να μην σου κρύβεται και να λες ότι τρίβω τα μάτια μου μ’ αυτά που βλέπω.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τελικά, οι αδιόρθωτοι είναι αυτοί που κάνουν την υψηλή και επαγγελματική κριτική.

Δεύτερη σφαλιάρα σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες, το 1-0 του Τηλυκράτη επί της Παναχαικής. Η οποία Παναχαϊκή, δίνουμε τη λογική πληροφορία, θα εμφανιστεί πάλι… αδιόρθωτη.. Θα ξαναχάσει, είτε παίζοντας καλή μπάλα, είτε δεν θα βλέπεται, όπως χθες στην Λευκάδα.

Αυτό να σημειώσουν οι αδιόρθωτοι και της πλάκας σχολιαστές. Ότι η Παναχαϊκή ήταν για πέταμα κόντρα στον Τηλυκράτη. Κι όμως, αυτή η άσχημη και αντιποδοσφαιρική Παναχαϊκή, αν κέρδιζε, θα άξιζε το χειροκρότημα, διότι θα…έπιανε κορυφή στον 4ον όμιλο της Γ’ Εθνικής. Άμα λάχει πουλάμε και κουλτούρα.

Διαβάστε ακόμα: Αχαίροντας, Παναχαϊκή …Φάπες !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.