Ξεκίνησαν μαζί, συναντήθηκαν ξανά μετά από χρόνια

Θεοδόσης Νικολάου- Νίκος Οικονομόπουλος

Βράδυ Σαββάτου, στο τραγουδιστικό υπερθέαμα, με τη πρώτη φίρμα του Φαντασία και του Κώστα Μπερτάκη. Παρών και ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Νικολάου, ο οποίος μετά από πολύ καιρό, κάνει δημόσια εμφάνιση, μάλιστα με μένα δίπλα του. Βγαίνει πίστα… ο Οικονομόπουλος, τον φωνάζει με το όνομα του…Μια και δυο, τρεις και τέσσερις…Και εισέπραξε χαμόγελο βαθιάς ανταπόκρισης.

Επιτόπου άναψαν τα μουρμουρητά. Επόμενο. Και ποιος στο καλό είναι αυτός; Τι τον συνδέει με τον πατρινό τραγουδιστή και δεν σταματάει να τον πειράζει; Ο λόγος; Τον έμαθε τώρα ή γνωρίζονται από τα παλιά; Τι, αλήθεια, να συμβαίνει ; Δικαιολογημένες οι απορίες, γνωρίζοντας ότι ο Νίκος δεν κάνει φανφάρες, πονηριές, γλύκες, δεν κάνει τίποτα, για να καλοπιάσει πελάτες. Ο ίδιος γνωρίζει τον εαυτό του καλύτερα από τον κάθε … επιστήμονα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Νίκος Οικονομόπουλος – Ηλίας Τσίπα

Τέλος του Α΄ Προγράμματος και ενώ είμαι έτοιμος να φύγω από το μαγαζί, δέχομαι μήνυμα, να πάω στο καμαρίνι του Οικονομόπουλου. Αποστολέας ο Θεοδόσης, κανείς από τους συνεργάτες του τραγουδιστή. Επειδή τον θεωρώ σοβαρό και αξιόπιστο, από τότε που τον γνώρισα, ούτε που το σκέφτηκα δεύτερη. Και επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πρόταση του, πήγα. Δεν ένοιωθα κανένα άγχος, καμία νευρικότητα. Και μπαίνω..

Εκτίμησα την υποδοχή που ο Οικονομό μου επιφύλαξε και πως δεν ξεχνά, ότι με τον Θεοδόση ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι. Πριν κάποια χρόνια, όχι πάρα πολλά, στο Fever. Και οι δύο πιτσιρικάδες, άφραγκοι και άγνωστοι, όμως παθιασμένοι και διψασμένοι με όνειρα μεγάλα. Ο Θεοδόσης, από χαμηλοβάθμιος, εξελίσσεται σε γενικός κουμανταδόρος του θεόρατου νυχτερινού κέντρου του Θανάση Παπαγεωργίου. Η επαγγελματική τους σχέση είναι άψογη και κρατάει τέσσερα χρόνια. Μετά, ο ένας κάνει στροφή στο…επιχειρίν και βρήκε την υγειά του, ενώ ο άλλος γίνεται μεγάλος και τρανός στη νύχτα.

Κάπως έτσι, οι δρόμοι τους χάνονται. Δεν συναντιούνται, δεν τηλεφωνιούνται. Σημασία μικρή όμως. Η μεγάλη είναι πως στο κόκκινο παραμένει η εκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη που έχει η κάθε πλευρά…Και που δείχνει τι άτομα είναι. Με ήθος και ταπεινότητα.

Αυτό ήταν! Δόθηκαν οι απαντήσεις, που δεν δόθηκαν πάνω στη πίστα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.