Κάνει δουλίτσα ο Τσαμπούκος

Αντρέας Τσαμπούκος

Δεν τον βλέπει κανείς. Ποιον; Τον ιδιοκτήτη του Lido. Του ιστορικού νυχτερινού αυτού, στο Κολωνάκι, που από την άλλη Παρασκευή, επιστρέφει, με Γιώργο ΤσαλίκηΜανώλη Κονταρό και μια ομάδα ταλαντούχων φωνών.

Ποιος είναι ; Ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο παλιός λύκος της νύχτας. Και να τον ψάξεις, ακόμη και απέναντι του να βρεθείς, δεν θα τον δεις. Κανείς. Και ποιον θα δεις, να βγάζει φωτογραφίες, να το λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, να το τρέχει με 1000; Κανένας ; Όχι δα. Δεν θα τον φωτογραφίσω. Το έχουμε άλλωστε πει ξεκάθαρά, ανοιχτά, ευθεία, σε προηγούμενο άρθρο μας. Ο Αντρέας Τσαμπούκος και δεν είναι καθόλου δεμένος. Είναι φουλ ελεύθερος να το κάνει, να παίξει, όπως αυτός θέλει, το έχει ονειρευτεί στο μυαλό του. Αυτός που τόσα χρόνια παίζει το ρόλο του μάνατζερ. Πλέον, με την ευκαιρία που του δίνει ο Παπαγεωργίου, αν την αρπάξει από τα μαλλιά, θα είναι λες και έγινε κυβερνήτης, πρωθυπουργός ή πρόεδρος δημοκρατίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στα επίσημα ματς θα φανεί. Στη πορεία. Αν θα το πάει παραπέρα. Πάντως, στην προπόνηση και στα φιλικά, πάει εξαιρετικά. Χθες πήρε Τσαλίκη και Σαντικάι (θα είναι Lido και ο παλιός σερβιτόρος του Παπαγεωργίου και σήμερα παιδί θαύμα στο να γράφει τραγούδια), πήγαν στον Νικηφόρο (Voodoo) και ένα μαγαζί χιλίων ατόμων, συντονίστηκε σε ρυθμό …σε σε σε..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.