Το φαινόμενο Νικηφόρος

Δεν περνάει απαρατήρητο τέτοιο πράμα. Δεν γίνεται. Σα να βλέπεις ποδοσφαιριστή, που τον είχες για καλό, για πολύ καλό, όσο τον παρακολουθείς, από το ξεκίνημα του. Και τώρα τι κάνει; Βρίσκει την ομάδα, την ιδανική, γίνεται σύμβολο της, μετατρέπεται σε ακόμη καλύτερος και κάνει αυτό που δεν είχε κάνει ποτέ στην καριέρα του. Αυτός παίρνει την Χρυσή Μπάλα και είναι η πρώτη του φορά.

Και έχεις στην νύχτα, παράδειγμα έτοιμο, μαζί και παρηγορά στο ότι κανείς και τίποτα δεν πάει μπροστά. O Νικηφόρος στο Voodoo. Δύο μήνες σερί σκίζει τις Παρασκευές. Στο μεταξύ, το ίδιο καυτός ήταν και χθες, παρότι ήταν αποστολή με τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Διευκρινίζω, είχαμε πρεμιέρα των νέων μέτρων, που αφήνει έξω τους ανεμβολίαστους και στο θεό να ανεβάζει την πίεση των μαγαζατόρων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Έτσι που πήγε το έργο, και μιλάνε όλοι για αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό, ΝικηφόροςVoodoo, καμία έκπληξη, τα εξής δύο. Το πρώτο, η χθες το βράδυ παρουσία του Ηλία Βρεττού (θα είναι τις Κυριακές, το είπαμε ). Ακόμη των Τσαλίκη-Σαντικάη (έχουν πρεμιέρα την επόμενη Παρασκευή στο Lido), αλλά και του πρώτου μεγέθους σταρ Γιώργου Σαμπάνη (στρατόπεδο Ματσίκα-Έναστρον)

Και το δεύτερο. Ο Νικηφόρος, αφού αλλάζει την Ιστορία του, αυτό είναι το λογικό, αυτό. Να γίνει περιζήτητος στην αγορά, με την δυνατότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον καλεί.. Αναλυτικότερα, τις επόμενες μέρες.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Ηλίας Βρεττός
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Νικηφόρος- Γιώργος Τσαλίκης- Χρήστος Σαντικάη
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα
Γιώργος Σαμπάνης
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.