Πως σκέφτεται να παίξει …μπάλα το Voodoo

Άντε και δεν θα μας ξανακλείσουν, ό,τι κι αν γίνει από δω και πέρα. Παρότι κάποιοι βέβαια μας τα έχουν ζαλίσει για το αντίθετο, ότι αυτό το κοροϊδιλήκι, θα επαναλαμβάνεται κάθε χειμώνα. Να μετρήσουμε πόσο νυχτερινά κέντρα, στην κατηγορία των club, θα αποφασίσουν να βάλουν το κλειδί στη πόρτα, όταν θα επιτρέπονται μόνο καθιστοί πελάτες. Ας πούμε την απάντηση. Μην πάμε πιο κάτω. Αν, λοιπόν, πάνε έτσι τα πράγματα, το Voodoo, που δεν είναι ένα ακόμη ένα καλό και συμπαθέστατο κλαμπ της Αθηναϊκής νύχτας.. Όχι ακριβώς, είναι το Νο 1, σούπερσταρ στον τομέα του. Φιρμάρα.

Και λένε οι πληροφορίες του tsipas blog.gr. Έχοντος καλώς των πραγμάτων, θα παίξει μπάλα τον Σεπτέμβρη. Αλλά πως ; Όσο θα υπάρχουν αυτά τα μέτρα, που σημαίνει μόνο καθιστοί, που σημαίνει σαν κλαμπ, δεν θα τραβήξει, θα το κάνουν live-αδικο. 2ήμερο (Παρασκευή και Σάββατο) με Νικηφόρο, τον κολλητό του εκ των μετόχων, Γιάννη Γκουρβέλου. Και κοιτάνε επιλογές για την τρίτη μέρα, Πέμπτη η Κυριακή, να κάνουμε άλλο ένα live.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σ’ αυτή την ιστορία, να κλείσω με την πιο σωστή κουβέντα. Θα το πάνε αναγκαστικά έτσι, και ευελπιστούν ότι μετά τις 4:30, που θα τελειώνει το λαιβ, να θυμίζει παλιό καλό Βουντο… Όσο γίνεται.

Διαβάστε επίσης : Του Bodega η μεγάλη απόφαση, να αλλάξει ολοκληρωτικά το επίπεδο του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.