Τον κουμπάρο του Μαρινάκη, επέλεξε ο Παπαγεωργίου

Θανάσης Παπαγεωργίου

Ένα κι ένα δεν κάνουν δύο. Προειδοποιώ, πριν συνεχίσεις την ανάγνωση. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Ένα κι ένα δεν κάνουν δύο κι αυτό είναι μια αλήθεια της ζωής, όχι των μαθηματικών. Τη ζωή, σ΄αρέσει ή όχι, θέλεις δεν θέλεις, θα τη σέβεσαι, θα τη λαμβάνεις απλά υπ’ όψιν σου. Εννοείται πως και σεβασμός στα μαθηματικά, να τα αποδέχεσαι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ζωή, λοιπόν, κι αυτό δεν το συζητάμε, από καταβολής έχει αποφασίσει να ερμηνεύεται με διαφορετικούς τρόπους. Το ίδιο γεγονός, συμβάν, να έχει δύο ή περισσότερες αναλύσεις. Γιατί; Υπάρχει απάντηση. Επειδή υπάρχει διαφορετική οπτική γωνία. Η θέση που ο καθένας βλέπει κάτι είναι διαφορετική. Δεν κάνει κέφι όλοι να το βλέπουν με τα ίδια γυαλιά. Όλες με τα ίδια μάτια.

Διαβάστε επίσης : Γενέθλια στο Lido, με συναίσθημα Fever 2005

Πάρε και παράδειγμα να χορτάσεις. Στο Lido Stage. Από το Κολωνάκι και την οδό Ζωοδόχου Πηγής 3, που στις 12.11 κάνει τη μεγάλη του επιστροφή στη νύχτα της Αθήνας, θα έχει ως πρώτο καλλιτεχνικό βιολί, τον Γιώργο Τσαλίκη. Δίπλα του, τον Μανώλη Κονταρό, τον γνωστό λαουτιέρη. Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ανάγνωση.

Μια άλλη, σαφώς ποιο παρασκηνιακή, για να ξυπνάμε μνήμες, είναι πως ο ιδιοκτήτης του Lido, Θανάσης Παπαγεωργίου, επέλεξε να συνεργαστεί με τον αδερφικό φίλο και κουμπάρο του Βαγγέλη Μαρινάκη (ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει βαφτίσει την μικρή κόρη του καλλιτέχνη) και επίσης κουμπάρος της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Γιώργος ΤΣΑΛΙΚΗΣ Μανώλης ΚΟΝΤΆΡΟΣ OPENING 12/11 ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΑΘΗΝΑ I00 S·T.A.G.E T:2103804530 -6977160160"
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.