Το τηλεφώνημα Παπαγεωργίου, το Lido, η συνάντηση, οι λίγες κουβέντες- Και πάλι, την έβγαλε την είδηση το Τσίπας Μπλοκ

Ηλίας Τσίπας- Θανάσης Παπαγεωργίου

Με τον Παπαγεωργίου, δεν έχει πολλές κουβέντες και δηλώσεις. Να το πω αλλιώς. Δεν μπορεί να γίνει, να συμβεί, να επιτευχθεί αυτό. Ακόμη και να είστε φίλοι, να να λέτε συχνά και να θες να του πάρεις, να τσιμπήσεις κάποια πληροφορία, για τα σχέδια του. Και ακόμα πιο δύσκολο, να σου σηκώσει το τηλέφωνο. Θα σε πάρει αυτός, όταν το θελήσει, όταν θεωρήσει ότι έχει φτάσει η στιγμή. Έχει να κάνεις με τον Παπαγεωργίου.

Τι θα πει Παπαγεωργίου; Ψυχρός, απρόσωπος, λιγομίλητος. Ένας τύπος, λάτρης της σιωπής, αληθινός λύκος μεσ’ στη νύχτα. Όμως με μυαλό ξυράφι, σε αγοράζει και σε πουλάει. Δεν τον αγοράζεις και τον πουλάς εσύ. Δεν τον μετράς για φλύαρο και βιαστικό. Αυτό θα πει. Το έξυπνο Τσίπας Μπλοκ έτσι τον αντιμετωπίζει. Λάθος τεράστιο να τον αντιμετωπίσεις διαφορετικά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ντρινννννν, το τηλέφωνο, ο Παπαγεωργίου. Αφού είπαμε τα αρχικά, μπήκε στο θέμα, για το οποίο ασχολείται αυτό το καιρό, μέρα νύχτα, σας δείξαμε αποκλειστικές φώτο, και, μάλιστα, σας αποκαλύψαμε ότι “προσέλαβε” σε ρόλο “τρεχαντιρίου, τον Αντρέα Τσαμπούκο . Το Lido Stage, το 500αρι νυχτερινό κέντρο στο Κολωνάκι, που το απέκτησε εν μέσω πανδημίας και στο τέλος του μήνα, θα το ανοίξει. Αυτό, εννοώ.

Παπαγεωργίου : «Για έλα από το μαγαζί, που σε θέλω»!

Tsipas Blog : «θα περάσω. Σχήμα, έχεις κλείσει;»!

Παπαγεωργίου : «Ναι, αλλά δεν θα στο πω τώρα, γιατί κάτι τέτοια, τα γράφεις εσύ. Από κοντά, όταν βρεθούμε»!

Εκείνη την αφήσαμε την κουβέντα. Ακριβώς εκεί, που δεν μας πτόησε όμως. Με τίποτα. Ρωτήσαμε και μας το είπαν. Γιώργο Τσαλίκη, με νεαρά παιδιά γύρω του, θα βάλει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.