Το μαγαζί και με ποιον θα συνεργαστεί ο Κωνσταντίνος Παντελίδης …. είναι γεγονός

Ρωτάνε πολλοί για τον Estate και τους καλλιτέχνες, που θα βάλει εκεί, ο επιχειρηματίας του, Γιάννης Τσακουμάκος. Ρωτάνε πολλοί τώρα τελευταία, που μαθεύτηκε, ότι όχι δεν θα είναι η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, που μέχρι και πρότινος, ήταν σίγουροι. Δεν ξέρω ποιους θα βάλει, απαντούσα στους θεατές, που έχουν σχέση με το αντικείμενο, ή απλά ξέρω μόνο για Τριαντάφυλλο, θα τους μάθουμε τους άλλους σύντομα. Κάποια στιγμή, που θα καθαρίσει το τοπίο, που δεν θα αργήσει.

Επειδή το Τσίπας Μπλοκ έχει ανοιχτές τις κεραίες του, όλο το 24ωρο, ποτέ δεν κοιμάται, έμαθε και για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη. Ένα όμορφο, ταλαντούχο παιδί, πολύ σεβαστικός, που δουλεύει συνέχεια για να βελτιώνεται, και δεν γίνεται να περάσει στο ντούκου. Ο μικρότερος αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή, που στη νύχτα, στο τραγούδι, έγινε τόσο ανάρπαστος, έκανε τέτοιο θόρυβο, όσο κανείς άλλος. Έχει γραφτεί σε ξεχωριστό κεφάλαιο, σε άλλο βιβλίο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Κωνσταντίνος Παντελίδης στο Tsipas Radio: «Όσο πιο πολύ τα καταφέρω, θα νιώθω πιο κοντά στον Παντελή»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.