Τσακουμάκος, και τρίτο νυχτερινό μαγαζί- Για την Ελίτ- Στο Κολωνάκι

Το όνομα του παίζει πολύ, συνεχόμενα και για διαφορετικούς λόγους, όλο το καλοκαίρι, έως και σήμερα. Ολοφάνερο αυτό. Πρώτα, για το μπουσταρισμα, το σοβαρό, που δίνει στον ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη. Δεύτερον, για την “αρπαγή” του Τριαντάφυλλου, καπάκι με το που βγήκε από το Survivor, δηλαδή εκεί που όλα τα φώτα ήταν πάνω του και φαινόταν τελειωμένο, πως είχε κλείσει στον Θανάση Παπαγεωργίου. Τρίτον, για το δεδομένο ενδιαφέρον του, να μπει και στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Β Εθνικής, μέσω του Πανιωνίου. Εν τέλει δεν προχώρησε. Τέταρτον, η και με τη …βούλα συμφωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, για να τον έχει στο “Κέντρο Αθηνών”, όπως το αποκάλυψε χθες το tsipasblog.gr.

Και πέμπτον, αυτό, το καινούργιο που μάθαμε. Ότι είναι σίγουρο πως επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητα του στην νύκτα. Μέσω ενός νέου κλαμπ, στο Κολωνάκι, που θα απευθύνεται στην ελίτ πελατεία και θα ονομάζεται «Λέσχη».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για ποιον ο λόγος ; Γιάννης Τσακουμάκος.

Διαβάστε επίσης : Τα χρέη απομακρύνουν τον Τσακουμάκο από τον Πανιώνιο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.