Η Έκπληξη ! Κοντά πολύ επιχειρηματίας της Νύκτας, να κάνει απόβαση στο ποδόσφαιρο, μέσω του Πανιωνίου (ΦΩΤΟ)

Ένοιωσα αιχμάλωτος. Οι τίτλοι του ρεπορτάζ με σκλάβωσαν. Ήταν δύσκολο να μ’ αφήσουν αδιάφορο. Αδύνατο να μην σηκώσω το τηλέφωνο… Για να διασταυρώσω αν ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, που μιλάει σοβαρά, σε ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%), για να αναλάβει την ομάδα του ιστορικού Πανιωνίου, που κανονικά θα παίξει στη Super League 2 της επόμενης σεζόν, είναι αυτός που ξέρω εγώ. Της νυχτερινής διασκέδασης. Που το 2017, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, του είχε κάνει την συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ αρχές του 2020, όταν τα έσπασαν χοντρά και σε θέα δημόσια, ο τελευταίος επέλεξε την πόρτα του Κώστα Μπερτάκη. Σήμερα, από καλλιτέχνες, στη φαρέτρα του έχει Τριαντάφυλλο και Γιώργο Λιβάνη και από μαγαζιά, Κέντρο Αθηνών και Estate.

Μιλάμε σοβαρά; Πάρα πολύ σοβαρά μιλάμε. “Ο Γιάννης Τσακουμάκος, έχει ζητήσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος και την επόμενη εβδομάδα θα κάνει γνωστές τις όποιες προθέσεις του” δήλωσε στο tsipasblog.gr ο δικηγόρος του Αργύρης Λίβας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ σε θέλω. Ερώτημα. Να περιμένει κανείς απ’ αυτόν, ότι μπορεί να καλύψει το ποσό που οφείλεται προς τρίτους, επίσης την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου (350.000 ευρώ), που η προθεσμία του εκπνέει στο τέλος Αυγούστου; Να δαπανήσει ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο; Αν εκτιμηθεί σωστά και χοντρικά το κόστος μιας τέτοιας μπίζνας. Για πλάκα. Τα έχει τα λεφτά αυτά και πολλά παραπάνω, μιας και οι δουλειές οι μεγάλες, που είναι, συνδέονται με την ημέρα και, σε πιο μέσα ανάλυση, με την Κίνα.

Για να πω ότι κάλυψα το ρεπορτάζ, από όλες τις πλευρές, να σημειωθεί τέλος ότι, το πρώτο όνομα που ακούστηκε, για τους “κυανέρυθρους”, που όμως διαψύχτηκε μετά, ήταν αυτό του γνωστού Πατρινού Δημήτρη Δρόσου. Ένα παιδί του μπάσκετ κυρίως (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Σπόρτινγκ) και η μοναδική φορά που έκανε “ντου” στα ποδοσφαιρικά πράματα, ήταν μέσω της Παναχαϊκής..

Γιάννης Τσακουμάκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.