Εκθέτουν την κυβέρνηση, νικώντας την- Κανονικά το Σάββατο

Τάκης Γιγουρτάκης- Νίκος Βέρτης

Αναστέλλονται για μια βδομάδα οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη, στο νυχτερινό κέντρο ΥΤΟΝ, που διατηρεί μαζί με την ισχυρή οικογένεια Γιγουρτάκη, την κεφαλή της, τον κύριο Τάκη και τον διάδοχο του, τον γάτο και καπάτσο Γιώργο. Για λόγο πασίγνωστο, γράφτηκε και το διάβασες παντού. Παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Σηκώνει κλωτσές, όμως, αν επιμένεις στην ίδια κασέτα. Ότι δεν θα επιστρέψει τούτη τη βδομάδα, ο τραγουδιστής της καρδιάς εκατομμυρίων. Αξίζεις και κλωτσές και σφαλιάρες και μπουνίές, γατί έγινε το άλλο:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, που σίγουρα κάτι παραπάνω ήξεραν, όταν μίλησαν για πιθανή ερευνητική αστοχία, προσέφυγαν στην δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών, αποφάσισε την παύση της αναστολής λειτουργίας. Και έτσι, το Σάββατο, θα λειτουργήσει κανονικά το ΥΤΟΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου…

«Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.

Γεώργιος Δ. Κλεφτοδήμος
Δικηγόρος Μ.Δ.Ε.
Σύμβουλος Δ.Σ.Α
».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.