Ο Λιβάνης ακούγεται, ο Τσακουμάκος από πίσω του

Γιώργος Λιβάνης - Γιάννης Τσακουμάκος

Ο Γιώργος, ο Λιβάνης. Πρώτη φίρμα πάνε να τον κάνουμε. Όχι η βιομηχανία της νύχτας, ακόμα, τουλάχιστον, αν και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτή ήδη, για να γίνει, θα δούμε την κατάληξη της βέβαια. Αλλά τα ΜΜΕ. Ήταν μοιραίο κι αυτό… Ναι, σε αυτά, τα μέσα ενημέρωσης, λανσάρεται σε μεγάλο βαθμό, με αίσθηση.

Ο Λιβάνης αυτό έκανε, κι εκείνο, και το άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Η ατάκα-φωτιά που κόπηκε στο μοντάζ της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου

-Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού ο τραγουδιστής

-Ο Γιώργος Λιβάνης δεν πιστεύει ότι κάτι γίνεται με Σάκη και Μαριαλένα

– Είναι φανερό ότι τα έχουν ξαναβρεί. Αυτό το μήνυμα έλαβε ο Γιώργος Λιβάνης από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

-Έγινε καπνός για να μην τον ρωτήσουν για τη Μαριαλένα. «Να είσαι ευτυχισμένη» αφιέρωσε με συναίσθημα ο τραγουδιστής….

Διαβάστε επίσης : Για τους πολύ γκα γκα- Ο Πρόεδρος γιατί τελικά έκανε την ανατροπή- Υπέγραψε με Τσακουμάκο

Τι σημαίνουν όλα αυτά ; Αν είναι αληθινή η σχέση με την παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Κατσούλη κι αυτή τον έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα που στο παιχνίδι μέσα, δείχνει σημάδια να τα ξαναβρίσκει με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη; Όχι, βέβαια, είναι αρκετά μεγάλο και κυρίως φιλόδοξο παιδί για να κολλάει σε αυτά. Σε καμιά περίπτωση. Άλλη ερμηνεία θα δώσει το Tsipas Blog. Ότι ο Λιβάνης είναι ένα ρομπότ. Ναι, ρομπότ. Που έχει σχεδιαστεί, όχι από Κινέζους ή Αμερικάνους μηχανικούς, άλλα τον επιχειρηματία, μεταξύ των άλλων, και της νύχτας, Γιάννη Τσακουμάκο, για να γίνει πρώτος τραγουδιστής μπόϊ .. Ώστε όταν ανοίξουν τα μπουζούκια, να τον έχει σε κάποια από τα μαγαζιά του. Μάλλον στο Κέντρο Αθηνών.

Αμ’ τι άλλο φοβερό και τρομερό σκοπό να έχουν τα λεφτά, τα πολλά που του βάζει πάνω του; Να γίνει ο Λιβάνης μέγεθος καλλιτεχνικό, τουτέστιν νυχτερινό. Θα γίνει ; Γιατί να μην γίνει. Όλοι οι παίκτες είναι ίσοι, όταν δεν κάθονται, αλλά κυνηγάνε την τύχη τους.

Να θυμίσω πριν το κλείσω. Ξεκίνησε από τον Βουτυράκο (Tokyo) να ακούγεται ο Λιβάνης και μετά πήγε στον Μπερτάκη (Fantasia). Ξαναγύρισε Βουτυράκο, όμως για λίγο. Από αυτόν μεταπήδησε στον Όμιλο Μομέντουμ (Romeo) και εκεί που όλοι πίστευαν πως θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, ωστόσο μάθατε από το tsipasblog.gr ότι θεώρησε πως αυτοί ρίχνουν όλο το βάρος στον Θοδωρή Φέρρη και ψάχνοντας για νέο άρμα, προέκυψε ο Τσακουμάκος. Ο Γιάννης Σολδάτος (μάνατζερ του Αργυρού και του Λιβάνη πλέον) πήρε πάνω του αυτή την μεταγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.