Για τους πολύ γκα γκα- Ο Πρόεδρος γιατί τελικά έκανε την ανατροπή- Υπέγραψε με Τσακουμάκο

Γιάννης Τσακουμάκος - Τριαντάφυλλος

Κατ’ αρχήν, η επαγγελματική Νύχτα, στηρίζεται σε ανώνυμες εταιρείες. Και όταν λέμε ο τάδε επιχειρηματίας “απέκτησε”, καπαρώσε για πάρτη του, τον άλφα- δείνα τραγουδιστή, για ένα βήτα χρονικό διάστημα, πρέπει πρώτα να έχει πέσει το συμβόλαιο, με στυλό και χαρτί. Αυτή είναι η κατάλληλη, η μόνη σωστή γλώσσα, για την λέξη ”έκλεισε”

Ο Τριαντάφυλλος, τώρα με την τρελή φόρα του Survivor, είναι αλήθεια πως, έφτασε ένα τσακ μακριά από την πόρτα του Θανάση Παπαγεωργίου. Η “είδηση” γράφτηκε σε αρκετά πρωτοσέλιδα, αλλά δεν αποτελεί τελική. Δεν προχωρήσουν σε συμφωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γιατί; Επειδή στην λεπτομερή ανάλυση του κοινού μετώπου, οι ισορροπίες, που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι λεπτές, ιδίως όταν ο Παπαγεωργίου, έχει ήδη “κλείσει” Βίσση-Βανδή, δεν βρέθηκαν.

Λάθος να πεις όμως, ότι οι δύο άντρες τα σπάσανε πριν τα βρουν. Όχι, κύριε. Αυτή είναι κριτική καφενείου. Για τους πολύ γκα γκα. Για αυτούς που δεν φτάνουν ούτε τη σπιρτάδα των ορνιθοειδών Ο Τριαντάφυλλος, τον γουστάρει με 1000 τον Παπαγεωργίου, τον θεωρεί τυπάρα. Απλώς τα βάλανε κάτω, τα μετρήσανε και τα ξαναμετρήσανε, με απόλυτα ψυχρή και υπολογιστική λογική, μέχρι εκεί που δεν πάει το μυαλό του άσχετου, και είδαν ότι αλλιώς την είχε φανταστεί την “ένωση” τους ο ένας και αλλιώς ο άλλος.

Και κάπου εκεί στο βάθος…Ήταν και πράγματι καλή, πολύ καλή, η πρόταση του Γιάννη Τσακουμάκου. Σίγουρα αυτή που περίμενε ο Ντάφυ. Συμβόλαιο 3 συν 2 χρόνια (συνολικά 5), δισκογραφική στήριξη, καλοκαίρι μαζί στα εξτρά και χειμώνα είτε Κέντρο Αθηνών, είτε Esate. Ο Ντάφυ, που πλασάρεται για πρώτος και πάλι, υπέγραψε, γιατί εκτίμησε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον εαυτό του, όχι διότι τον… λύγισε στην… πίεση του τάδε ή του δείνα μαγαζάτορα.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, σε άλλη αποκλειστική πληροφορία, έχει με την νέα δύναμη στο χώρο των media Νίκο Κοκλώνη, συνάντηση αύριο.

Συγκροτημένο και πλήρες ρεπορτάζ. Μόνο εδώ, στο Tsipas Blog.

Διαβάστε επίσης : Λίγο ακόμα – Για να ακουστεί στην Νύχτα, ο πιο ισχυρός ήχος βόμβας, που δεν είχατε ποτέ φανταστεί !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.