Και άλλη “βόμβα” ο Παπαγεωργίου- Δικός του ο Πρόεδρος

Τριαντάφυλλος- Θανάσης Παπαγεωργίου

Το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι στο Tsipas Blog

Ο τραγουδιστής με το όνομα Τριαντάφυλλος είναι επιχείρηση. Μπίζνα το λέμε στα ελληνικά. Δεν γίνεται διαφορετικά. Έχει έσοδα και έξοδα. Και η δουλειά θα αφήσει κέρδη, θα κάνει παντελόνι πολλές χιλιάδες ευρώ, τώρα μετά το Survivor. Γιατί έγινε ο star, το αστέρι που φέγγει. Έγραψε, “αυτός είναι” είπαν, ”Αυτόν θέλουμε’‘. Στις καρδιές των τηλεθεατών, πολύ κοντά στο «ταβάνι» άγγιξε η μετοχή του. Μπαμ έκανε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και την ίδια ώρα, οι παίκτες της νύχτας, οι οποίοι για να ωφεληθούν και αυτοί από την επικοινωνιακή δυναμική του, πήγαν με τα αρκετά μεγάλα πακέτα, όπως μας είπαν. Ο επιχειρηματίας, όμως, που τον “κλείδωσε”, σύμφωνα με πληροφορίες καταπληκτικές και αδιάψευστες του Tsipas Blog, είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο οποίος, στην Νύχτα, τον χαρακτηρίσουν ως άτομο αψυχολόγητο, δεν ξέρεις τι σκέφτεται. Εκεί που δεν το περιμένεις, απρόσμενα χτυπάει, πρώτος, τέτοια έργα, εννοώ μεγάλα.

Σίγουρο πράγμα αυτό, γκαραντί. Ότι ο Ντάφυ έδωσε χέρια επίσημα με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Fever. Μίλησα το μεσημέρι τηλεφωνικά και με τους δύο. Τους πέτυχα σε παραλιακό εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη και μου είπαν “Ηλία, από χθες, έκλεισε η δουλειά”.

Ένα συμπέρασμά, πρώτο, στην εξέλιξη αυτή. Ο Τριαντάφυλλος, από πολύ μικρός, έφτασε στον ουρανό της καλλιτεχνικής βιομηχανίας. Μέχρι που άλλαξαν οι κανόνες του παιχνιδιού. Ίσως και υποχθόνια. Πάντα, όμως, κουβαλούσε ταλέντο και ψυχή. Eλα όμως που δεν είχε έναν Παπαγεωργίου, για να τον επιβάλει και πάλι μπροστά στο σύστημα. Για να πάρει αυτά που δικαιούται. Και πράγματι η στιγμή αυτή είναι ακριβώς τώρα.

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, και πως θα μπορούσε να γινόταν, και την προηγούμενη μεγάλη “βομβά” του εν λόγω επιχειρηματία, με Βίσση-Βανδή, που αποκάλυψε και πάλι πρώτο το tsipasblog.gr

Διαβάστε επίσης : Θανάσης Παπαγεωργίου : Πολύ κοντά για να κάνει το απόλυτο «μπαμ»- Ο ρόλος του Νίκου Κοκλώνη!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.