Κλειστό συμβόλαιο 5ετίας- Όποιος θέλει live Ντάφυ, μιλάει με Παπαγεωργίου- Με “τσαντάκι” τον υποδέχτηκε

Ο Τριαντάφυλλος ξαναγύρισε στα… παλιά. Συμφώνησε με τον Θανάση Παπαγεωργίου, έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στην βιομηχανία του νυχτερινού θεάματος, με τα περισσότερα ίσως ένσημα στο ενεργητικό του, βαριά και ελαφρυντικά. Τι να το κάνει τον ντόρο του Survivor, o βασιλιάς Ντάφυ, αν καπάκι μετά από αυτό, δεν προέκυπτε στην νυχτερινή πιάτσα της Αθήνας, η ομπρέλα επιχειρηματία; Αυτόν μόνο που χαρακτηρίζεται ως επιλογή εγγυημένη με βαρβάτο βιογραφικό. Και θα να τον διαχειριστεί, στους αγώνες τους, ώστε να ανέβει και άλλο η χρηματιστηριακή αξία του.

Κλειστό πενταετές συμβόλαιο, προβλέπει η συμφωνία Ντάφυ-Παπαγεωργίου. Πολλά τα χρόνια ή λίγα; Όποιος θέλει να αρθεί σε επαφή με τον Τριαντάφυλλο, για κάποιο live του, που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι, λογικά, πρέπει πρώτα να βρει τον Παπαγεωργίου. Σε κανέναν άλλον. Όχι στους μάνατζερ των κλάμπ, που απευθυνόταν μέχρι χθες. Τελείωσαν αυτά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα μιλάει μόνη της, δεν χρειάζονται ανάλυση. “Με τσαντάκι τον υποδέχτηκε” σχολιάζει χαριτωμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σήμερα στη “Φωλιά των Κου Κου”

Παράλληλα με το project με τον Παπαγεωργίου, υπογράφει με μεγάλη δισκογραφική εταιρία ο Τριαντάφυλλος. Η Panik είναι αυτή και το νέο τραγούδι έρχεται.

Έτσι στήθηκε η τράπουλα, έτσι θα παιχτεί το παιχνίδι. Που δεν θα το πιστεύετε. Γράφτηκε από το tsipasblog.gr, από τις 20 Απριλίου 2021, όταν ο δημοφιλής αυτός τραγουδιστής, ήταν ακόμη στο Survivor (ΕΔΩ)

-Στη φώτο, ο Τριαντάφυλλος, η σύζυγος του η Δήμητρα και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα χθες, σε εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη.

Διαβάστε επίσης : Και άλλη “βόμβα” ο Παπαγεωργίου- Δικός του ο Τριαντάφυλλος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.