Ο Ντάφι πουλάει “τρέλα”, ζει πάλι τα μεγαλεία και αυτός ο επιχειρηματίας της νύχτας τον ..τσίμπησε

Τριαντάφυλλος. Ο Παπα-Ντάφυ στο Survivor. Σε δουλειά βρίσκεται και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Καθόλου περίεργο, λοιπόν, ένας τέτοιος παίκτης, που ξέρει πως παίζονται τα μεγάλα παιχνίδια πίσω από τις κλειστές κουρτίνες, να δίνει ρεσιτάλ κανονικό και να μαγνητίζει επάνω του όλη την δημοσιότητα. Κανείς δεν έχασε από τη δημοσιότητα. Με αφορμή την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο και στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είναι ξανά στο τραπέζι των μεγάλων επιχειρηματιών της νύχτας, το όνομα του. Βλέπουν ότι τον ζητάει ο κόσμος και οπότε τον ζητάνε και αυτοί, στο μαγαζί τους, για μετά, που θα φύγει ο χιτλερικός κορονοϊός.

Η πληροφορία, μόλις έφτασε στο Tsipas Blog. Ο θανάσης Παπαγεωργίου, ως «παλιά αλεπού», που ακούει καλά, μυρίζει ακόμη καλύτερα και βλέπει τα πάντα, όπως λένε κάποιοι, τον “έκλεισε” στο Fever, για τον χειμώνα. Καθόλου απίθανο δεν θα μου φανεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμα και οι δυάδα, που θα είναι μαζί του, που είναι κορυφής και τεράστιοι. Και αυτό, το λένε οι ίδιοι άνθρωποι, που από μόνοι τους, ήρθαν σε επαφή μαζί μου…Και ούτε αυτό δεν θα μου φανεί παράξενο, αν βεβαίως ισχύει. Καθόλου.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν πολλά χρόνια, το 2005, όταν η Έλενα Παπαρίζου είχε κερδίσει στη Eurovision. Την μυρίστηκε την δουλειά από νωρίς, της φόρεσε την φανέλα του θεόρατου «Fever» και έπεσαν..τα μπετά της αθηναικής νύχτας.

Θα το ψάξω το θέμα και μόλις βρω συγκεκριμένα πράγματα, θα επανέλθω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.