Και τρίτο νυχτερινό κέντρο για Παπαγεωργίου – Παίζει ναι !

O δημοσιογράφος και εκδότης του Tsipas Blog, Ηλίας Τσίπας, με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου

Ασχολούνται και πάλι έντονα με τον Παπαγεωργίου. Τον Θανάση Παπαγεωργίου, τον παλιό. Ένας παίκτης και του σαλονιού και αλωνιού της αθηναίικής νύχτας. Λογικό είναι, στην Βίσση και την Βανδή, τα έχωσε χοντρά, για να τις έχει μαζί στο Fever, τον χειμώνα και πολύ σωστά έπραξε, διότι το πακέτο μιλάει. Ακόμη και με αυτούς, που είχατε βριστεί, είχατε σκοτωθεί. Και κουβαλούσε το τσαντάκι του και στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Τριαντάφυλλο. Τον οποίον “‘έκλεισε” προφορικά. Και -όπως μαθαίνω- αύριο θα πέσουν οι τελικές υπογραφές. Με δικηγόρους μπροστά.

Για να τον βάλει που ; Στο Fever, που αυτό λένε όλοι ; Στο ιστορικό Lido, που έκανε δικό του χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι, πλην βέβαια του Tsipas Blog ; Η μήπως κρύβουμε κάποιο άλλο μυστικό ; Παίζει και τρίτο σενάριο, γιατί ο Παπαγεωργίου, λόγω του σωστού και έξυπνου κουμάντου που έκανε στα πάρα πολλά λεφτά που έπεσαν στα χέρια του, και τα πιο πολλά, του έπεσαν με Βίσση-Γαρμπή, σεζόν 2000-2001, μπορεί άνετα να προσθέσει και τρίτο νυχτερινό κέντρο στο παλμαρέ του. Από χειμώνα, Παίζει αυτό, δεν παίζει να μην παίζει..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

θα επανέρθουμε…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.