“Καταδικασμένοι” με Φιντιρίκο στον Αργυρό (video)

Όταν είσαι μεγάλος και τρανός, αυτό αρκεί, για να συμπεριφέρεσαι όπως γουστάρεις. Με τον δικό σου εαυτό, όχι μ’ άλλον. Θες δεν θες, το γουστάρεις ή όχι, σου βγαίνει αβίαστα, αυθόρμητα, φυσικά, εύκολα από μέσα σου, να έχεις συμπεριφορά μεγάλου, ισχυρού. Νιώθεις αυτό που ζητάνε να νιώσουν οι άλλοι. Και αυτοί, για να το πετύχουν, να κυνηγήσουν την προσωπική αναβάθμιση στο pawer game, επιδιώκουν το όποιο νταραβέρι με εσένα. Έλα, όμως, που εσύ, αδιαφορείς για το το γύρω σου. Είσαι εσύ και κανείς άλλος, που υποτίθεται έχεις αντιπαλότητα, ενώ στο χώρο, το έχουν καταλάβει ότι είναι μαίμού μεγάλοι.

Ο Δημήτρης Φινριρίκος…. Επειδή είναι και γαμώ του μεγάλους και ήταν χθες στην Κύπρο, συνδύασε επαφές για δουλειές με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που εμφανίστηκε εκεί. Μετά από πολύ καιρό.. Να, πως εξελίχθηκε το σκηνικό της χθεσινής βραδιάς, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί στον Πρωταρά. Το ήξεραν ότι θα έσκασε μύτη, οπότε το τραπέζι που τον περίμενε, ήταν το πρώτο, το κεντρικό, η σέντρα, για να υποστηρίξει την αρχηγία του η Δημήτρης Φιντιρίκος. Το ήξεραν και από το μαγαζί και από το team Αργυρού. Κι για αυτό δεν σταμάταγαν να κοιτάνε την ώρα, μέχρι να φτάσει. Και όταν αφίχθει, έγινε το αναμενόμενο, δηλαδή, ο πελάτης εξουσίας. Κυβέρνησης. Αυτός που έκανε το παιχνίδι όλο. Κεφάλι με τίποτα δεν σήκωσαν οι σερβιτόροι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Καταδισμένες” οι σαμπάνιες να τελειώσουν.. και τις θαυμάστριες, έτοιμες να τον ..”απαγάγουν”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.