Αυτοί οι τρεις : Φέρνουν στη Μύκονο, το μεγαλύτερο γνωστό κλαμπ της Ίμπιζα

Δημήτρης Φιντιρίκος - Αντώνης Ρέμος - Κώστας Πηλαδάκης

Κυκλοφορούσε ως φήμη. Την διασταυρώσουμε από δύο και τρεις πλευρές, για να είμαστε σίγουροι. Και, ναι, είναι είδηση επίσημη, κοστουμαρισμένη και “σερβίρεται” από το Tsipas Blog.

Ότι στην Μύκονο, η αρχή διασκέδασης και ξεσαλώματος της Ευρώπης, έρχεται ή το έχουν ήδη αποφασίσει, από το Pacha Group, από την Ίμπιζα, το μεγαθήριο club, από τα μεγαλύτερα και πιο ξακουστά του κόσμου. Ένας κολοσσός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πλάκα μας κάνουν; Καθόλου. Όλη αυτή η ιστορία, είναι ψηλά και πολύ καλά στημένη, δουλεμένη και έχει διαβάσει πολλά για το αύριο. Δηλαδή; Ο κόσμος και δη ο καλός, η ελίτ που λέμε, θέλει να φάει ποιοτικά. Να πιεί ποιοτικά. Να διασκεδάσει ποιοτικά. Βασικά αυτά. Και να μπει σ’ ένα μαγαζί, που θα τα έχει αυτά. Και αν το μαγαζί είναι ήδη παγκοσμίως αναγνωρισμένο, μιλάμε για το γράψιμο ενός σεναρίου, που είναι τέλειο.

Πάνω σ’ αυτές τις βασικές ανάγκες, ξεπηδάει το νέο πρότζεκτ, δίπλα από το Bonbonniere, στα Ματογιάννια. Και θα γιγαντωθεί, θες δεν θες. Γιατί στήνεται από τρεις τύπους, που το έργο το ξέρουν, που ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Που έχουν εξασφαλισμένη θέση στον κόσμο των μπίζνες, του ρίσκου και της λέσχης των μεγάλων. Μιλάμε για τον φοβερό και τρομερό Δημήτρη Φiντιρίκο, που κυριαρχεί παντού σήμερα και είναι δημοφιλέστερος στο instagram από πολλούς άλλους, το βουνό στο τραγούδι Αντώνη Ρέμο και τον έμπειρο παίκτη στα καζίνα (και όχι μόνο) Κώστα Πηλαδάκη

Το μαγαζί αυτό, που το είπαμε, αλλά το επιλαμβάνω άλλη μια, είναι μεταγραφή από το Pacha Group της Ίμπιζα, και στην Μύκονο (Χώρα), θα είναι από τα μεγαλύτερα… Υπολογίζεται να ανοίξει 1η Ιουλίου και θα λέγεται Lio.

Διαβάστε επίσης : Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.