Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, με κάθε ευκαιρία, σου στέλνει μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. «Ελάτε κοντά μου…Ποντάρετε, βάλτε τα λεφτά σας, στο brand μου. Μη χάσετε την ευκαιρία». Δεν υπάρχει τζογαδόρος, σοβαρός και μετρημένος, που να μην νοιώθει τέτοια ερεθίσματα, γαργαλιστικά.

Έτσι είναι τα πράγματα και πραγματικά χαιρόμαστε, που βλέπουμε έναν αληθινά πετυχημένο άνθρωπο και big large φιλάνθρωπο. Όχι κανέναν πουθεναντζή ψώνιο του life style, να εξελίσσεται, μέσα στη γενικότερη κατήφεια των καιρών, σε πρότυπο. Και να ενσαρκώνει ρόλους, ψαγμένος και με μήνυμα καλό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και για να ‘μαστε εξηγημένοι, μιλάω για την επιλογή του κυρίου Φιντιρίκου, από τους δύο κολοσσούς, την Adidas και της Parley, για να ενισχύσει την δημοτικότητά του νέου τους project. Που αφορά την ανακύκλωση των πλαστικών, των σκουπιδιών και της μόλυνσης της Θάλασσας. Και ουσιαστικά, είναι μια καμπάνια, που μέσα από ένα application, τρέχει ο κόσμος και όσα χιλιόμετρα κάνει, τα διπλασιάζουν και μαζεύουν τόσους τόνους σκουπιδιών.

Δείτε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.